שאלה של מתחיל

• פותח הנושא emen
  • פורסם בתאריך

emen

New member
שאלה של מתחיל

אני מעוניין להתחיל למכור באיביי כמה דברים ורציתי לדעת, האם אני צריך לשלם לאיביי עמלה ישר כשאני מפרסם או רק אם המוצר נמכר? דבר שני, האם כשאני מפרסם באיביי אני פשוט מקשר את חשבון הפייפל שלי או שצריך עוד משהו, על מנת שקונה יוכל לשלם לי בפייפל. מדובר רק בכ8 פריטים, לא איזה עסק או משהו.

noam weissman

New member
למכור באיביי זה לא סתם ככה..

אם יש לך כוונה למכור וגם להרויח משהו, בלי פידבקים זה קשה. כלומר בשביל שיהיה לך חשבון מוכר אתה צריך קודם לטפח אותו וזה דורש השקעה בזמן וכסף... לגבי עמלות... לכל זירה יש את החוקים שלה. בגדול כן על כל פרסום אתה משלם עמלת פרסום גם אם לא נמכר. באנגליה פרסום בפחות מפאונד הינו חינמי .. כמו שאמרתי יש הבדלים ביין הזירות השונות. התשלום מתבצע פעם בחודש ובד"כ בחודש לאחר הפעילות. כלומר פרסמת בחודש אפריל תשלם את העמלות בחודש מאי. כשתמכור יתווספו עמלות המכירה לסך התשלומים שאתה חייב לאיבי ושוב יחייבו אותך בחודש שאחרי. כשאתה רוצה לפרסם באיביי אתה צריך להגדיר את החשבון כחשבון מוכר, להגדיר בפיפאל חשבון פרימייר ולחברם ביחד. זה ממש על אצבע קטנה אחת. בהצלחה.

emen

New member
תודה, ועוד שאלה: האם זה עולה לי משהו לשדרג את

חשבון הפייפל לפרימייר? או רק כאשר אני אקבל כסף אצטרך לשלם את העמלות? אם אני לא מקבל כסף, אני לא צריך לשלם כלום? (לפייפל)

noam weissman

New member
לפתוח חשבון לא עולה מעבר לאישרור שלו

כלומר ה 1.95 שמימלא מחזירים. לגבי תשלום לא לדאוג על כל מכירה פיפאל לוקחים מייד קופון

למעלה