שאלה של מתחיל.

• פותח הנושא c444
  • פורסם בתאריך

c444

New member
שאלה של מתחיל.

היי, מעוניין ליצור BEAT. יש לי קובץ עם צליל, שאני רוצה לעוות לקצר לשנות ולהפוך אותו לחלק מהקצב שאני רוצה ליצור. האם יש "חלון" מיוחד לזה בתוכנה? או שאני פשוט צריך בעזרת הכלים הרגילים במסך הראשי של התוכנה לקצב את הצליל ולעוות אותו לצורה הרצויה? זאת שאלה ראשונה, עכשיו השניה: אוקי, אז יצרתי "בום" בודד-ז"א יצרתי את הצליל הראשי של הקצב שלי, עכשיו, לדוגמא, בפרוטי לופס, יש סולם קבוע, או בוא נגיד ככה, תבנית מוכנה (המלבנים האלה שמדליקים אותם ומכבים אותם) של מקצבים, ז"א יש תבנית קבוע של מרווחים בין ביטים. האם גם בקיובייס יש "סולם ביטים" כזה? או שגם את תזמון הביטים אני צריך לעשות אחד אחד במסך הראשי (מה שנראה לי טיפה מגוחך...)?? אני מרגיש שהצלחתי להסביר את עצמי... מישהו הבין? יש עוזרים? אל תשכחו שגם אתם פעם הייתם צעירים מתחילים בתוכנה... תודה.

c444

New member
אין כוח להסביר?

או ש... לא הבנתם? תגיבו שאדע...

kundara

New member
קרא באתר שלי על תכנות תופים באודיו

הכל במסך הראשי

c444

New member
``באודיו`` ?

למה רשמת אודיו? אתה רוצה להגיד לי שלרוב מכינים קצב ב מ.י.ד.י עם וי אס טיים של תופים?

HeavenlyB

New member
אני לא בטוח שאני מבין כי אני לא מכיר את FL

אבל יש לך Grid הקיובייס שמאפשר לך לשים את ה"קוביה" לפי חלוקה של התיבה. (שמינית, שש-עשרית וכו') כדי לעוות אות מסויים, פשוט סמן את האות והלבש עליו אפקטים. מה רי במסך הראשי לשם הרכבת הביט? למה צריך כ"כ הרבה חלונות? יש חלון עריכה וחלון מיקס, מה צריך יותר מזה?

oren1q2

New member
כן זה מאוד דומה לפרוטי

פשוט אתה צריך לתוח את הקי אדיטור KEY ADDITOR ונפתח לך מסך עם הגריד כמו בפרוטי ההבדל היחידי הוא שבפרוטי יותר קל להלחין מאשר בקיו בייס אבל תנסה בקיצורי מקשים מסתגלים לזה וזה נהיה קל יותר

המשנן

New member
מה זה אוףף?? אנשים מנסים לעזור לך

ואתה רושם אוף? תלך למורה פרטי תשלם לו כסף ואם הוא לא יסביר לך טוב אז תהיה הצדקה ל"אוףףף"

resonance

New member
אנשים - מנסים לעזור לכם ואתם מצפצפים - לקרוא.

חבר'ה - אם אתם עומדים לבקש עזרה - שתפו איתנו פעולה!!!! א'. רק בגלל שלא קיבלתם את פתרון הקסם הזה לו ציפיתם לא אומר שאתם פשוט יכולים לצפצף על כל מי שעוזר לכם. ב'. מישהו מכם שמע את המונח 'תודה'?! כי יש פה המון כפויי טובה, אני חייב לומר לכם. OSRAMSON, PIPINO, Oren1Q2 סומנתם. ג'. כששואלים אתכם שאלה - תענו. ותעשו את מה שבקשו מכם - לא חוכמה סתם לבקש עזרה ולצאת מיידי חובה!!! לקחנו את הזמן וענינו לכם... עכשיו מגיע לנו קצת שיתוף פעולה. והכי חשוב - ד'. תפסיקו לבוא לפה לבקש עזרה לכל התוכנות הפרוצות שלכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכן אנחנו יודעים, וכן, אנחנו שמים לב. מהתמונות שאתם שולחים, מהתאורים שלכם, מהודעות השגיאה שלכם - ולפעמים, רק מהעובדה הכי בסיסית שאם הייתם מסתכלים על חוברת ההוראות או אפילו על הקופסא!!! שהתוכנה בדרך כלל מגיעה איתה, בחיים לא הייתם שואלים את השאלות שאתם שואלים!!! כן כן חברים, לפעמים לבקש עזרה לא פותר אתכם מאחריות. מקווה ש-HEAVENLYB לא יבוא לפה ויעיף אותי מהפורום, אבל הגיעו מים עד נפש מהזלזול של חלק מהאנשים כאן :)

למעלה