שאלה של מתחיל.....

• פותח הנושא amiz
  • פורסם בתאריך

amiz

New member
שאלה של מתחיל.....

אני רוצה להכנס לתחום ויש לי אפשרות לקנות במצב מצויין DR350 מה אתם אומרים ???????????????????? כדי ללכת על זה ? עמי

hananz

New member
תשובה של מתחיל

לפי כל השאלות ששאלתי כאן ובמקומות אחרים DR350 הכי מתאים חנן

STIVENZ 426

New member
תלוי...

"להכנס לתחום"- מה הכוונה? אם אתה רוצה "להכנס לתחום" הראשות הפלסטינאית- כלי זה יספק תמורה.. אבל למה "ללכת על זה"? על DR רוכבים לא? נ.ב אל תתיחס אלי.. אני סתם פה על תקן "426"

YZ125

New member
בעיקרון הכול פונקציה של כסף!

הייתי ממליץ להתחיל קודם עם אופנועי שתי פעימות, ואח"כ לעבור ל-4 יותר פשוט להתחיל ללמוד על אחד כזה.... בעיקרון DR-350 הוא אופנוע דו"ש ולא שטח אמיתי, אז אם אתה מתכוון לחרוש איתו השטח, אז כדאי לחשוב על משהו יותר "שיטחי"!

MexMex

New member
צר לי YZ ידידי, אבל אתה מקשקש...

שטויות... הDR350 הוא יופי של כלי למתחילים, אולי הטוב ביותר שיש בארץ (כמשומש)... אם מצאת אחד במצב טוב, זהו כרטיס כניסה נהדר לעולם שכולו אבק וסלעים... 2 פעימות יותר קל ללמוד? רק אם אתה מתכוון לצד המכונאי...והבנתי שהבחור רוצה לרכב ולא לפרק... אדיוס

YZ125

New member
מקס מקס המוערץ.....

לא יפה להגיד שאני מקשקש שטויות... סתם בצחוק אני מאמין ויודע שאתה מבין הרבה יותר ממני (הרי בניתה בכוחות עצמך CR 500 מוטורד), אבל לפי מה שהבנתי ולפי מה שסיפרו מקורותי, פשוט ממש ללמוד על שתי פעימות. אני לא מדבר על מפלצת מוטוקרוס אמייתנית, אבל בעיקרון יותר פשוט. אים לי YZ 125 אליו אני מייחל... אבל בעזרת הסכף שיבוא בקיץ, איזה 125... בתקווה, כי לקנות YZ 250F אין כל כך כסף.... יאללה הייה שלום אחי.. ביב ביי

mish

New member
אם כבר שאלות של מתחילים

מה דעתכם על DR650 ?? שנת 98-99 האם ניתן לרדת לשטח (כולל קצת דיונות) ?? מה לגבי סחירות ?

hananlv

New member
דיונות ?

בשטח מתון (שבילים ואף יותר) ה 650 יצלח היטב כיוון שיש לו מתלים יותר מסבירים יחסית לדו"ש ובטח שהרבה יותר טובים מאשר לXT או לדגמי הדו"ש של קאווסקי. על מנת להיכנס לדיונות תצטרך קודם כל להחליף את המצמד המקורי מכיוון שמדובר במצמד חלש להפליא שיישרף אחרי 200 מטר של חול ים מצוי (וזאת בהנחה שכבר החלפת את הצמיגים המקוריים ל MT21 ומעלה שאם לא המצמד ישמיד את עצמו כבר אחרי 50 מטר) ניתן אגב להשיג מצמד חלופי משובח תוצרת ברנט באביזריון גם אז זה לא יהיה תענוג גדול להניע את המשקל הרב שהאופנוע סובל ממנו בדיונות

mish

New member
אוקיי ...אז דיונות לא ../images/Emo13.gif

אבל רק לסבר את האוזן , מה מחיר מצמד חדש לנ"ל ??

bikenet1

New member
צל לי לחלוק על חנן אבל...

לי הי DR-650 ! רכבתי איתו בדיונות,בשטח ומה שאתה רוצה. הוא היה מודל 95 כבר יותר וזה היה הכלי הראשון. אף פעם לא החלפתי קלאץ,ולא מחזירי שמן מכל סוג. קח בחשבון שרכיבה עליו זה לא כמו YZ או WR או חסוחלילה כמו 2 פעימות. אבל אם זה מה שחלטת ,הוא עביר בכל מקום .

hananlv

New member
הבחור דיבר על מודל 98 וצפונה

ששונה מאד ממודל 95 דגם ה S שיצא ב 98 אכן סובל מבעיות מצמד כרוניות ראה אפילו הערה בנושא במוטו מדריך

Asaf-a

New member
לא יודע על מה אתה מדבר..כרוני??../images/Emo2.gif

אני מכיר מספר DR מ 96 וצפונה (SE) ולא נתקלתי בבעיה, גם בחולות. חנן, נראה שהפכת קצת קיצוני. אומנם בעבר נסעת על BMW והיום KTM אך בכל זאת הפסקנות מוגזמת. אפשר לטייל בשטח גם על BMW וכמובן על DR650, הבעיות רחוק מלהיות כרוניות. אין מחלוקת על יכולת הKTM בביצועים, מאידך באמינות עוד רחוקה הדרך בהשוואה לדו"שים יפנים חסרי יומרות. מכיר אני רוכבים בעלי KTM שלעיתים קרובות נדרשים לחיזוק ברגים כללי עקב הויברציות, נו אז אותם קוטלים? לכל אופנוע יש נקודות תורפה ונקודות זכות (גם לך מן הסתם). רב סרן שמועתי אינו זקוק להעלאה בדרגה. אלא אם כמובן עשית דוקטורט בנושא ואז אני מתנצל

hananlv

New member
ועוד איזה דוקטורט

שכלל גרירת הDR מחולות אשדוד עד המוסך X 2 אני חוזר ומדגיש: המצמד הבעייתי קיים החל מדגם 98 הוא פשוט מתוכנן רע מאד ולא מיועד לנסיעה בשטח חולי בשאר סוגי השטח אין לנו מחלוקת

hananlv

New member
ואם כבר מדברים על האמינות של ה DR

אז ככה: היו לי כאלה שניים ממודל דגם S אחד 98 ואחד 99 ששימשו לנסיעה יומיומית לעבודה בדר"כ בשטח (שבילים פלוס מינוס) 12 ק"מ כל כיוון חוץ ממחלת המצמד הכרונית שנפתרה ע"י מצמד מחוזק באופנוע אחד נאלצתי להחליף את השלדה שנסדקה באזור החיבור למנוע ובאופנוע השני התפוצץ המנוע ללא שום סיבה מוצדקת ( חוסר שמן וכ"ו) נכון האופנועים עבדו אצלי יחסית קשה אבל בהתחשב בעובדה שלא נסעו בסופי שבוע ובזה שקבלו את כל הטיפולים בזמן, קשה לי קצת להגדיר את הדגם הזה כאמין במיוחד.

mish

New member
עוד מישהו בנושא האמינות ??

דווקא נאמר לי שהדגמים האלו מאד אמינים, אז אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת. תודה

bikenet1

New member
אל תשכח להעלות את האופנוע הביתה

הסוף היום כי רשימת הגנבים חמה עליו עדיין !

מחירי קלאצ´ DR650

להלן מחירי מוסך היבואן (ביום שישי האחרון קניתי) דיסקה מרופדת (צריך 6+1) - 60 ש"ח חתיכה דיסקה חלקה (6)- 60 ש"ח אטם מכסה מצמד 60 ש"ח כל המחירים ללא מע"מ לכן סה"כ : דיסקות מרופדות : ~500 ש"ח. חלק תחליפי יעלה בסביבות 450 ש"ח

עמי, לך על זה אחי כדיא לך!!

זה הנאה שלא ניתן להגדיר במילים בכלל אבל כשיהיה לך תדע בדיוק על מה אני מדבר. שיהיה לך בהצלחה גבר!!!

למעלה