שאלה של מתחיל

ronnyil

New member
שאלה של מתחיל ../images/Emo13.gif

אני רוצה להתחיל למכור
בחרתי מוצר (סתמי לחלוטין) במחיר של 30 סנט (רק האריזה עולה יותר) ועלות משלוח של 4.5 $ לארה"ב האפשרות היחידה היא ה BID - האם מדובר בהצעת מחיר שבאה המחיר הגבוה ביותר יקח ? אם יש לי 10 יחידות אני צריך 10 BIDים ? ומה פרק הזמן הרצוי לכזה סוג של מכירה ? בתודה מראש ירון
 
ברוך הבא...

1) כן, מכרז...רק לאחר 10 פידבקים ניתן להתחיל למכור ב buy-it-now 2) כן, 10 מכרזים שונים, רצוי שתעלה מכרז חדש רק לאחר שהראשון מסתיים 3) אני מציע כי תעלה בהתחלה לשבוע, ותראה איך זה הולך. 4) תכניס למלל של המכירה למה אתה מוכר את הפריט, כיוון שאתה חדש אנשים ינסו להבין מי אתה ומה אתה לפני שהם יסכימו לשלם.
 

ronnyil

New member
תודה רבה על התשובות , שאלה נוספת בבקשה

10 פידבקים בתור מוכר או ניתן לשלב פידבקים של מוכר וקונה ? בתודה מראש ירון
 

Naorr55

New member
שאלה לגבי עלויות שונות הסיכוי להרוויח > > >

שאלה ל"תמכור תמכור" וגם לכל האחרים בעלי הנסיון: מכיוון שהמשלוח לחו"ל יקר, ויש עמלות לאיביי, לפייפאל וכו' וכו' - האם אפשר להרוויח מהמכירות לחו"ל? ומה עדיף באופן יחסי למכור כדי להרוויח מכל העניין הזה: רק מוצרים גדולים ויקרים? רק כמויות גדולות של יחידות?
 

roeeya

New member
מי שעשיתי אצלו את הקורס המליץ לנו

למכור פריטים עם צפי רווח של איזור ה 20-30$ לפחות למוצר (כלומר מוצרים יקרים יחסית) ברור שבהתחלה מוכרים שטויות זולות יותר בשביל פידבקים אבל זה הכיוון. כמו כן מומלץ לשלוח בדואר ישראל ולוודא שאתה גובה בערך פי שלוש על המשלוח (נניח משלוח עולה 8 שח, תגבה 6-7 דולר לפחות) זה יכסה את עלויות המכירה והעמלות השונות. כמובן שיש עשרות שיטות עבודה שונות, זה מה שלימדו אותי ואני מנסה לעשות (כרגע בשלב מכירת שטויות ומתחיל לצמצם הפסדים סוף סוף)
 
למעלה