שאלה של מתחיל בגלישה

peleg2200

New member
שאלה של מתחיל בגלישה

אני רוצה להתחיל לגלוש עם הפוקט שלי (1940), איך אני עושה את זה? מהי חבילת הGPRS? איך אני מתחבר לספק רשת (אם אני בכלל צריך או שסלקום עושים את זה למעני)? בקיצור, סליחה על מקבץ השאלות ואשמח לכל אינפורמציה שתוכלו לתת לי

castroman

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל איזה מכשיר סלולארי יש לך
אפשר אור דרך אינפרא או דרך BT... בכל מקרה מומלץ לפנות למוקד הדאטה של סלקום שמה מתמחים בנושא...

peleg2200

New member
עוד נתונים, תודה מראש

יש לי 1940, והסלולרי שלי הוא אריקסון T-68, שתומך בBT וב GPRS, אני רק לא מבין איך החיבור לאינטרנט נעשה? שוב, תודה

castroman

New member
ממ ../images/Emo26.gif

ממ קודם כל שאלה מקדימה
הBT בT68i שלך פתוח
אתה צריך להירשם בחברה הסלולארית שלך לחבילת GPRS כלשהי על מנת לגלוש, כדי לבצע הגדרות חיבור בין המכשירים, דפדף קצת בפורום מישהו פה הסביר מה ואיך להגדיר

castroman

New member
מההה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

האייר קארד הוא CF לא
לכן אי אפשר לעבוד איתו ב1940...
אפשר עם ה2210, או עם ה36XX\37XX\38XX\39XX\5XXX עם שרוול הרחבה של CF...

mikeoreli

New member
אז מה?

אם זיכרוני אינו מטעה אותי אין ל1940 כניסה לPCMCIA או אפשרות לשם שרוולי הרחבה לPCMCIA. האפשרויות היחידות שלו כרגע (מכיוון שלא שמעתי שיש כרטיס GPRS בצורת SD), היא דרך הIR או שן-כחולה בטלפון. אני וגם אחרים ממליצים לך להתקשר לספק שלך בלי חיוב כדי להירשם לחבילת GPRS ולקבל הדרכה מקצועית ON-LINE כדי להגדיר זאת באיפק ופלאפון.

שימוש בכרטיסי GPRS

כיום ניתן לרכוש 2 סוגי כרטיסים, את הG1 המשווק על ידי אודיוווקס שהוא כרטיס CF המתאים לדגמי ג'ורנדה ו-2210 ולכל שרוולי הCF. הדגם השני הוא הAirCard המותאם לגודל כרטיס PC ומתאים לכל המחשבים עם שרוולי ההרחבה תואמי PCMCIA. שני הכרטיסים ניתנים לשימוש עם לפטופים. אונרוד נותנת לרוכשים תמיכה טכנית ללא צורך ל"השתעבד" לרשת סלולרית מסויימת - הכרטסים מסופקים "פתוחים" לכל SIM.

למעלה