שאלה של מתחילים...

amika

New member
שאלה של מתחילים...

האם מישהו יודע על קבוצה לטריאתלטים מתחילים באיזור המרכז, אפילו מתחילים מאוד?

nirkebar

New member
כנס לעמוד קבוצות ואגודות

בתפריט בצד ימין בשוונג, ותמצא שם לא מעט קבוצות טריאתלון מאזור המרכז (רמה"ש, רמת אביב, כפר המכביה ועוד)

Barak28

New member
שים לב לאן אתה נכנס...

לא כל קבוצה היא מסבירת פנים..חיבוק| או יותר נכון לא כל המאמנים הם נחמדים וששים לקבל אנשים חדשים... וחבל שכך...

הצטרפות לקבוצת טריי../images/Emo50.gif

אתה מוזמן להצטרף לקבוצת טריי רמת-השרון. בקבוצה מגוון רחב של טריאתלטים בכל הרמות ממתחילים דרך בינוניים ועד למתקדמים. שמחים לקבל תמיד חברה חדשים אך מנסיון ראה הוזהרת טריאתלון זה מחלה קשה שלא תגיד שלא הזהרנו אותך... דבר עם המאמן ווילי או עם מנהל הקבוצה דודו פרטיהם מצויים באתר המופלא שוונג ובקיצור להתראות בקאנטרי ברמה"ש.

kickbikes

New member
חגי חובה להיות מנוי?

חגי שכחתי לשאול אותך חייבים להיות מנויים על מנת לקחת חלק באימונים או שאפשר להגיע להסדר אחר חזור אלי בבית 6442622 פל 053317244

שם ודרגה ?????????????

לא ציינת את שמך נא עדכנני ואדאג שיזמינו אותך בנוסף לקפה של פלאצ´י למס.אימונים אל חשבוני על מנת שתוכל להתרשם ולהרשם...ו\או דבר איתי ב- 054511112. בברכת WELCOME חגי.

amika

New member
תודה רבה לכל המגיבים!../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

רמת השרון נראית בהחלט כאופציה מעניינת

ilan palachi

New member
רק בשגעון של טריי רמת-השרון!!!../images/Emo96.gif

חבל לך על הזמן לחפש מקום אחר.כשחגי יזמין אותך לקנטרי תבוא למיזנון קפה עלי!!! תזדרז הזמן קצר והמלאכה מרובה. המיזנונאי!

Barak28

New member
פלאצ´י, למה אני לא מוזמן לקפה שלך?../images/Emo35.gif

להזכירך ישבת עלי כל הרכיבה בדואטלון הגלי הדר... ורק בשביל הרקורד: מאד התאכזבתי מהיחס שקיבלתי כשניסיתי להצטרף אליכם לרכיבה בשבת לפני כמה שבועות.
קיבלתי יחס מווילי כאילו אני לא שם - או יותר נכון לא כ"כ קיבלתי יחס מאיר פנים...
ולכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת- לאימונים.. בנתיים אני שוחה באוניברסיטה, רוכב בשבתות ובספינינג, ורץ... אז בטח ניפגש פה ושם... שיהיה בהצלחה בחצי איש הברזל...
ברק

קטן

New member
היי ברק, גם אני שוחה באוניברסיטה../images/Emo86.gif

דבר איתי, אני מבטיח יחס טוב, גם בשחייה וגם אם נרכב יחד 03-6991123 בייייייייייייייייייייייייייייייי

קטן התותח../images/Emo117.gif

הגיע הזמן שתשנה את שם הקוד שלך לענק זאת במיוחד לאור התוצאות האחרונות . כל הכבוד !!!!!!!!!!!!!! ומי היה מאמין שכולה התחלת כטכנאי של זינגר... תמשיך ככה ובהצלחה חגי

קטן

New member
תודה תודה, כמו כן נפתח מכרז../images/Emo25.gif

לטרמפ לכינרת, מאיזור ת"א תודה 03-6991123

ilan palachi

New member
BARAK28 ידידי היקר-אתה מוזמן!!../images/Emo52.gif

ראשית ברצוני להביע את התנצלותי הכנה במידה שנפגעת ממקרה שקרה. בסך הכל הכוונה של כולנו היא להנות ולעשות כיף וכמובן לא להתאכזב. שתדע שוילי הוא גם מאמן ניפלא וגם אדם נהדר וחביב והנני משוכנע שאם תתן לו צ"אנס הוא לא יאכזב אותך.תהיה בקשר 054222926 וניקבע. בכל מקרה אתה תמיד מוזמן לקפה עלי!!

למעלה