שאלה של מתחילים

igorhofman

New member
שאלה של מתחילים

שלום לכולם, אני מתכוון לעשות קורס בקרוב ויש לי כמה שאלות : 1. איפה עדיף לעשות בפרדייב או בסקיכיף ? 2. כמה תעלה לי צניחה אחרי הקורס? כולל ציוד והכל. 3. כמה עולה לקנות (בגדול , אני מבין שיש אינסוף סוגים) מצנח וכמה מד גובה ? תודה מראש איגור

Z o o k

New member
כמה תשובות

1) עדיף לעשות איפה שיותר קרוב אליך (גיאוגרפית) פרדייב נמצא באיזור הבונים (צומת פורדיס) וסקייכף נמצא בשדה תימן (ליד ב"ש) בגדול, הרמה המקצועית והבטיחות ב2 המועדון היא דיי SAME SAME. 2) צניחה אחת תעלה בערך 100-150 שקל בערך (תלוי אם באמצע או סוף שבוע ותלוי כמה צניחות אתה קונה במכה) לגבי ציוד, כל השכרה עולה בערך 60 שקל. 3) מצנח יעלה לך בין 10,000 (משומש במצב בינוני) ל25,000 (חדש "מהשקית"), אבל בדר"כ לא קונים ישר אחרי הקורס, אלא נכנסים קצת לספורט ואחר כך מחליטים מה לקנות (אם בכלל). זאת השקעה רצינית שלא תמיד משתלמת לכל אחד. לגבי מד גובה חדש עולה בערך 700 שקל, וזאת השקעה שמחזירה את עצמה דיי מהר. (השכרה עולה כ25 ש"ח). אפשר לקנות גם משומש (מד גובה מחזיק אלפי צניחות בלי בעיה) אבל ההבדל במחיר הוא לא ממש משמעותי. לדעתי, כדי לך לחשוב כרגע בעיקר על הקורס, לתוך כדי, תתייעץ עם המדריכים שלך ועם צנחנים במועדון לגבי השאר. בהצלחה בקורס

igorhofman

New member
תודה על התשובה

תשובה מפורטת ומקצועית אני מקווה להתחיל בקרוב ביי ביינתיים

nudnikim

New member
איפה עדיף?

איפה שלמדריחים יש יותר ניסיון. טנדמים למשל עושים בסקאי כיף עם 500 צניחות למדריך ובפרדייב עם אלף ומעלה..

born to ff

New member
עדיף ?

אין עדופות איפה שיותר קרוב לך בסופו של דבר אתה תצנח גם דרום וגם בצפון nudnikimהוא שואל על קןרס לא על טנדם

למעלה