שאלה של מתחילים...

שאלה של מתחילים...

והאמת - קצת מביכה :) יש לי כפפות עור מרופדות עד מחצית האצבעות. אני שם טלק על הידיים לפני כל אימון - ועדיין הריח בכפפות נשאר. והוא לא משהו. מעבר ללהוציא אותן מהתיק אחרי האימון - יש למישהו המלצה מה לעשות איתן? אי אפשר לכבס אותן...

איך נמנעים מריח רע בכפפות איגרוף

פטנט שלמדתי מרועיברששת הוא לחבוש מתחת לכפפות האיגרוף (שלמות או חצאיות פתוחות, לא חשוב) כפפות בד כותנה סתמיות, ואותן לכבס אחרי כל שימוש. חותלות לחבישת כפות הידיים יעשו גם הן את העבודה. מה עושים כשיש כבר ריח רע מהכפפות? אני יודע שיש תרסיסים נגד ריח רע בנעליים שהם לא רק דיאודורנטים, אלא גם בעלי יכולת אנטיבקטריאלית. אולי אפשר להשתמש בזה (אני לא ניסיתי עדיין). זה מעבר ללהוציא את הכפפות אחרי כל אימון מהתיק.

../images/Emo13.gifאו גרבי כותנה ישנות

מכניסים את היד בודקים היכן ממוקמת האגודל, מסמנים בטוש גוזרים חתך קטן אם קונים כפפות גינון לקנות את כפפות הכותנה הדקות ולא את העבות (העבות חמות מדי).

הפתרון.........

לרחוץ את הידיים בסבון ולשים טאלק לפני שאתה מכניס את היד לכפפה. בתום השימוש להוציא את הכפפות מהתיק לשים בתוכם טאלק ולשים אותם בשמש לייבוש... יניב

../images/Emo6.gif

אפשר גם לקנות חדש... עדיף מעור ולא מחומר סינטטי, כי למרות שעור יותר יקר, הוא עדיף מבחינת עמידות, וכן מבחינת נשימה של החומר. חומר סינטטי לא נושם, ואז לוקח זמן לזיעה שבפנים להתאדות
.

דו קרב

New member
אפשר עור, אבל אם כבר מדברים על

סינטטי, אז לפחות עם וינדי, לא מצאתי הבדל באיוורור. חוץ מזה גם המתאמן צריך לנשום, לא ?

כפפות מצויינות (מניסיון)!

גם מעור, גם מאווררות, ומאוד נוחות. סגירת הסקוץ' (רצועת עור רחבה) גם שומרת על פרק כף היד. מצויינות לעבודת מכות בשילוב תפיסות, הטלות וקרקע (קרב חופשי).

למעלה