שאלה של מתחילים

• פותח הנושא QA13
  • פורסם בתאריך

QA13

New member
שאלה של מתחילים

שלום לכולם, אני חדש בעסק של סרטים DIVX ויש לי כמה שאלות אני מקווה שתוכלו לעזור לי: קיבלתי DVD קורא DIVX של GRAETZ, מכשיר בסדר, צרבתי סרט וואים אותו, קארתי שלא כל המכשירים קוראים כתוביות בעברית, איך אני יודע אם המכשיר שלי תומך? קארתי מדריך שצריך להפוך את התרגום מ-SUB ל-STR עשיתי ועדיין רא קואה את הסר אבל אין כתוביות מה אני יכול לעשות כדי לראות סרט עם כתוביות בעברית שאני צרבתי? תודה רבה

תברר איפה שקנית אם תומך ובמה תומך

ברוב ה DVD הם מראים SRT הסרט והכיתוביות צריכים להיות בדיוק באותו השם (ממש בדיוק, כל הבדל הכי קטן, פסיק, אות קטנה במקום גדולה וכדומה, ואתה לא תראה את הכיתוביות) תבדוק איפה שקנית אם יש שדרוג או מי הספק שצריך לתת לך שידרוגים ותיצור איתו קשר ותשאל הכל

QA13

New member
קודם כל תודה

השם של הסרט והכתוביות הם אותו בדר ההבדל היחיד הוא שהסרט עם סיונת AVI והכתוביות עם סיומת STR, יכול להיות שגם התוכנה שאני משתמש לא מתאימה, איזה תוכנה אתה ממליץ. אני השתמשתי ב-SUBFIX, אבל הבעיה היא שצריך לבחור את הDVD וה-DVD שלי לא מופיע ברשימה, בכול אופן אני מברר מחר אם המכשיר שלי תומך

QA13

New member
טוב ככה

ביררתי אם התמיכה שלהם והם אומרים שהמכשיר תומך בכתוביותבעברית, הם לא מוכנים לעזור לי אם השאלות שלי אז זה אומר שההמרה מ-SUB ל-STR לא נכונה, אז האם מישוה יכול להעור לי איזה תוכנה להשתמש ואיך לעשות את זה, יש לי DVD GRAETZ Z-100 והשתמשתי בתוכנה SUBFIX להמרת, אבל כמו שאמרתי קודם, יש אפשרות לבחור את המכשיר אבל שלי לא מופיע, מה אני יכול לעשות כדי לראות סרטים וכתוביות (שמות זהים חוץ הסיומת) תודה מראש

למעלה