RFM - ראשי תבות של 'רוני פרדי מורדכי' שהוא השף הממליץ על בצק הסוכר של המרשלג. הג'קסון הוא אחר - מאוד רך (כאילו שכחו להוסיף חצי מכמות אבקת הסוכר) ודביק. כשביקשתי בתבליני הכפר בצק סוכר נתנו לי את הג'קסון ולקחתי בשמחה כי היה יותר זול מבצק הסוכר שבגרובשטיין. בסוף היה מאוד מעצבן לעבוד איתו. לפי הבנתי בחו"ל משתמשים בשם פונדנט לבצק סוכר. בארץ פונדנט הוא חומר אחר שמשמש לציפוי עוגות לאחר חימום הוא הופך לנוזלי ונותן ציפוי מבריק. אלה היו קורות בצק הסוכר כפי שידועות לי.... אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה במשהו.
לפי ידיעתי רוני פרדי מורדכי הוא הקונדיטור "שהמציא" את הבצק סוכר. ג'קסון אכן רך יותר לעבודה ויותר דביק אבל מצד שני מאוד נח ללוש אותו והוא טוב מאוד לציור על עוגה. מאוד לא נח לפסל איתו בעיקר לא דמויות גדולות, הן פשוט שוקעות בתוך עצן ומקבלות קימטוטים וגם מאבדות קצת צורה. אחרי שאפתח את הפילים מהעוגה האחרונה שעשיתי תוכלו לראות בדיוק מה קורה לרקדנית בלט דקיקה אחרי שעושים אותה בג'קסון... עוד הבדל נוסף זה אורך חיי מדף לג'קסון יש אורך חיי מדף של חצי שנה ולבצק של המרשלג של שנה. ודרך אגב ממה שראיתי החבילות הקטנות של הג'קסון בתבליני הכפר עולות כמו RFM במר קייק, אולי ההבדל הוא על החבילה של ה-4 קילו ?