מההמצב?
L Lakini New member 1/4/04 #23 חחחחח... אמרת את זה לי?../images/Emo163.gif תקרא את כל השירשור ואז אולי תבין...
T the papercut New member 31/3/04 #20 טוב... שלי Pearl Jam Alice In Chains Soundgarden MudHoney Green River
O OmErIcO New member 1/4/04 #24 אני אומר.. נגיד alice in chains soundgarden tool mudhoney screaming trees
L Lakini New member 1/4/04 #25 אני מצטערת... בד"כ אני מנסה לשמור על ראש כמה שיותר פתוח בכל מה שנוגע להגדרות של להקות/זמרים כסוגי מוזיקה, אבל זה פשוט מוזר: ממתי טול זה גראנג'?????
אני מצטערת... בד"כ אני מנסה לשמור על ראש כמה שיותר פתוח בכל מה שנוגע להגדרות של להקות/זמרים כסוגי מוזיקה, אבל זה פשוט מוזר: ממתי טול זה גראנג'?????
T the papercut New member 1/4/04 #26 כן אה אם בליינד מלון וסטון טמל פילוטס אפשר להתווכח,אבל אם טול הם בכלל לא גראנג'
A Applebite New member 3/4/04 #31 שלום, אצלי זה משהו כזה 1. soundgarden 2. soundgarden 3. soundgarden 4. soundgarden 5. soundgarden נו דיסריספקט לכל האחרות, שאם הייתי צריכה לבחור עוד אחת זה היה בטוח alice in chains, אבל הם הכי עושים לי את זה שבעולם...
שלום, אצלי זה משהו כזה 1. soundgarden 2. soundgarden 3. soundgarden 4. soundgarden 5. soundgarden נו דיסריספקט לכל האחרות, שאם הייתי צריכה לבחור עוד אחת זה היה בטוח alice in chains, אבל הם הכי עושים לי את זה שבעולם...