שאלה של מתחילים...

yty666

New member
שאלה של מתחילים...

דרג את 5 הלהקות הכי טובות של הגראנג' חוץ מנירוונה!!!

prophet1

New member
חחחחח חוץ מנירוונה ?

חחחח וואי איך רואים שאתה שומע רק אותם שמע אם כל אהבתי אליהם באמת יש לי את כל הדיסקים שלהם אני מת עליהם אבל! הם בלי ספק הכי פחות מוצלחים מבחינה מוזקלית... כאילו הבסיסט והמתופף מעולים אבל הם הכי פחות עושים מוזיקה טובה מכל השאר אז.. כזה הכי פחות מורכבות והכי קצת אקורדים אני לא אומר שהם גרועים כמו חלק פה, פשוט מהסיבה שזה נשמע טוב,ובקשר לאלה שנירוונה לא לרמה שלהם נראה אותם מלחינים שירים.... טוב ככה: סאונדגארדן אליס אין צ'יינס פרל ג'אם (וגם מאדר לוב בון וגרין ריבר מעולים חחח) מלווינס טאד- למרות שזה קשה ביניהם לבין מאדהאני כי כזה אבל זה סגנון שונה ואני מעדיף את של טאד יותר...כן...חחח

Lakini

New member
מזל...

נירוונה בכלל לא נכנסת לי ב-5 הלהקות האהובות.. טוב, אז ככה: Pearl Jam Soundgarden Blind Melon Temple Of The Dog (מותר הרכבים, נכון?) Alice in Chains

Lakini

New member
אוי לא...

אני אסתכן בעוד ויכוח ארוך כאורך הגלות ואומר שלדעתי בהחלט כן!!!

Lakini

New member
רבאק, אז מה אם הם מלוס אנג'לס!!!../images/Emo46.gif

הם גראנג'!

prophet1

New member
כן אולי את צודקת....

כי פשוט בשנת 92 שהייתי בן 4 הרמתי גיטרה והתחלתי לנגן אז פתחתי להקת גראנג' פה בישראל...... אבל לא מענין תחשבי מה שבא לך....בליינד מלון זה גראנג' נכוןןןןןן...

Lakini

New member
לא, מה פתאום, אתה צודק!!!

כי אם מוצרט היה חי בסיאטל ומלחין שם בטח היינו יכולים לקרוא לזה גראנג'!!

stone cold jane

New member
איכס אני שונאת את מוצרט!../images/Emo5.gif

אין על באך

אפשר גם....?

שלי גם לא כוללים את נירוונה .. 1-אליס אין צ'יינס 2-סאונדגארדן 3-פרל גאם 4-מאד הוני 5-טמפל אוף דה דוג היה לי קשה לבחור בין טמפל לבליינד מלון...קשה קשה...

yty666

New member
מה קרה?פתאום כולם שונאים את נירוונה

מה קרה?פתאום כולם שונאים את נירוונה

George W Bush

New member
נראה לי שזה טרנד כזה

אבל עזוב - stupid people are everywhere בעיקרון רוב הלהקות שהוזכרו כאן הן ממש טובות, אבל מי הם לעזאזל בליינג מלון האלה ואיך הם קשורים לכל העסק? נראה לי שהם קשורים בערך כמו ש-stp קשורים (והם לא). ובקשר לעניין המורכבות המוזיקלית - אם מורכבות מוזיקלית היא בכלל קריטריון שיפוט אז לא רק שאתם בסטייל הלא נכון של המוזיקה, אלא שזה גם מצביע על חוסר ידע לגבי מאיפה באה המוזיקה הזאת ומהם העקרונות שעומדים מאחוריה.

prophet1

New member
מה אתה לא מכיר בליינד מלון???

מזה גראנג' טהור !!! הכי גראנג' שיש !!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חבורה של מצ'וקמקים בלוס אנג'לס שתפסו גל כמו ס-ט-פ

RaSTA La Vista

New member
פאג'ס..

בליינד מלון הם גראנג' ולכו תזדיינו. 1. temple of the dog 2. mad season 3. mother love bone 4. alice in chains 5. soundgarden 6. nirvana 7. pearl jam אין קשר למיספור הלהקות אני אוהב כל אחת בצורה שונה אין סדר עדיפויות.

yty666

New member
לא שכנעתם אותי!!! הם לא גראנג'!

לא קשור בכלל למיקום הגאוגרפי! הם לא גראנג' AT ALL!!!

Lakini

New member
תגיד... מה הבעייה שלך?!

הבנו מה אתה חושב הבהרת את זה מספיק פעמים בדרך הצינית והמגעילה שלך. גראנג' זה סיאטל וסיאטל זה גראנג', טוב?! עכשיו אתה מרוצה??? פנאט!!!!

avivs

New member
אז שאני אבין

גם queensryche הם מסיאטל, אז הם גראנג'? ואנת'רקס הם מניו יורק, אז הם לא ממיסדי הת'ראש?

למעלה