שאלה של מתחילים..

• פותח הנושא prat
  • פורסם בתאריך

prat

New member
שאלה של מתחילים..

תינוק קטנטן הצטרף למשפחה, שבוע 33 1.830 ק"ג(אח לשתיים: 3.5 / 1.4)-מישהו יכול לכוון אותי למקור מידע מומלץ (אתרים/ספרים/מאמרים)בנושא פגים על כל שלביו והיבטיו תודה

ayelet i

New member
מזל טוב!

לרגל הצטרפות התינוק החדש למשפחה! במענה לשאלתך - הנה קישור לרשימה של אתרים בנושא. אני אמא לתינוקת שנולדה בשבוע ה - 28 שמשקל 1,200 גרם. את כל האינפו' שלי שאבתי מהאינטרנט ומהפורום (שהוא מקור נהדר לקבלת אינפו'!). לא מצתאי שום ספר שהוסיף לי מידע כלשהו (כמו רבים קניתי את "כמה הוא שוקל" והתאכזבתי. אצלינו בפגיה היו כמה ספרים - אולי גם אצלכם יש? איפה הקטן מאושפז? מאחלת לו המון בריאות, שיצמח, יגדל ויחזור מהר הביתה!

../images/Emo65.gifמזל טוב על הרחבת המשפחה

לגבי אתרים המתייחסים לפגים איילת צירפה לך בדיוק את הקישור המתאים ואני מקווה שהוא יענה על חלק מהשאלות שלך. אני אמא של מאור פג שנולד בשבוע 27 במשקל 1 ק"ג לפני 4.4 שנים. לצערי שמאור נולד הפורום המדהים הזה לא היה קיים, אבל ברגע שגיליתי אותו אני כאן כל רגע שאני יכולה . ממנו קבלתי חיזוקים , ואליו תרמתי מהידע ומהנסיון שלי. אני מזמינה אותך להצטרף אלינו ולשאול כל שאלה שבא לך, נשמח לענות לך . למה ילדת בשבוע מוקדם? לידה רגילה ? גל כל שנבקש לו יהי...

בהחלט פג גדול!!!

מתי נולד? מזל טוב!!! ויש כחלק מהאתר קישורים לאתרים, מאמרים, זכויות ועד... איך קוראים לו?

קרן פ

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

גם אני ילדתי בשבוע 33. אני חושבת שפרטו לך כאןאת רוב האתרים, אז לא נותר לי אלא לאחל המון מזל טוב ושהייה קצרה וקלה בפגייה, קרן

ברוכים הבאים

מזל טוב, שמי יעל, אמא של הגר שגם נולדה בשבוע 33 1.89 ק"ג (ממש קרוב במשקל) היום היא בת 7 חודשים כרונולוגי. אני מצרפת תמונה שלה מלפני חודש- הילדה שוקלת בערך 9 ק"ג היום!!! חוץ מהאינרטרנט, היה לי עוד ספר כללי על לידה, שאני לא זוכרת את שמו, שדיבר על ההשפעה הפסיכולוגית שלנו האמהות בתהליך ההריון והלידה. היה שם פרק על ליהיות הורים לפג או לילד עם מגבלות. אני אחפש אותו אם תרצי. המלצה שלי על מקום לתמיכה ומידע- הפורום הזה...

למעלה