שאלה של מתחילים

moshika

New member
שאלה של מתחילים

רציתי לשאול לגבי המצב הכלכלי העתידי שלי ושל בן זוגי. איזה קלף אמור לייצג את השואל? קלפי המזלות של שנינו? תודה

longshut1

New member
מושיקה..סחה על השם:)

בגדול-אחד מקלפי החצר,או מקלפי המזלות שהכי מזכיר לך את בן זוגך.אני לא הייתי נצמד בסגנון "ייהרג ובל יעבור" לקלף המזל המסויים של בן זוגך,מ2 סיבות: 1.אם את לא מרגישה שלמה עם הבחירה-את מה בדיוק מייצג כאן? 2.ההתאמות האסטרולוגיות הן רבות ושונות,כפי שתיווכחי בדיון שאנו מנהלים בנושא כרגע. בסה"כ,בחירת הקלף המייצג אמורה להיות חלק קטן מתהליך הפריסה,פשוט תבחרי את הקלף שהכי מדבר אלייך..לא סיפור גדול:)

moshika

New member
תודה ../images/Emo141.gif

תודה על התגובה... באופן עקרוני שאלתי את עצמי מה קורה כאשר השואל הוא לא אדם אחד אלא זוג או משפחה וכו´. מעבר לזה, אני כרגע רק מתחילה ללמוד, וכבר הבנתי שהדברים הם לא חד משמעיים ו"יהרג ובל יעבור" ויש המון מקום לפרשנות אישית ואינטואיציה בכלל אבל אתה יודע, בשביל לשבור את החוקים צריך לדעת את החוקים... אהבתי את החתימה שלך...

חוקים..../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה! אכן...יפה אמרת בקשר לשבירת החוקים וידיעתם לשם כך.בהצלחה!!!!

longshut1

New member
בשביל לשבור את החוקים צריך לדעת

את החוקים... מה את אומרת על המשפט הזה של מושיקה,אפילה מוארת,הא?? כאילו,ההוא למעלה אשכרה יושב על הספה,מפצח גרעינים,ומשחק לי בפורום...:) נכון או לא?

חוקים...../images/Emo42.gif

אלי! המשפט כל כך מדוייק שמן הראוי היה לפתח את תוכנו ואפילו אולי לפתח דיון בהקשרו.הייתי אומרת שהחוקים משמשים מעיין סולם המביאנו אל השמיים של ההבנה הידע והאמת אלא שכאשר היגענו לשם,אין לנו יותר צורך בו ואנחנו יכולים לוותר עליו.

למעלה