שאלה של מתחילים:

מצב
הנושא נעול.

moosa1

New member
שאלה של מתחילים:

שאלה של מתחילים:
מרפרוף ראשוני בפורום - עולה אצלי שאלה של מתחילים: למה כולם נוסעים לחו"ל כדי לקבל תרומת ביצית? אין ביציות לתרומה בארץ? ובתרומת זרע זה אותו דבר?

ayoosh

New member
שלום וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שאלה של מתחילים:
מרפרוף ראשוני בפורום - עולה אצלי שאלה של מתחילים: למה כולם נוסעים לחו"ל כדי לקבל תרומת ביצית? אין ביציות לתרומה בארץ? ובתרומת זרע זה אותו דבר?
שלום וברוכה הבאה

קודם כל- אני מצרפת קישור להודעה/בקשה של מלח מהשבועות האחרונים- נשמח מאוד אם תציגי את עצמך. לגבי המצב בארץ- מומלץ לקרוא את החומר במאמר הבא ולדפדף במידע הקיים בעמוד הראשי של הפורום. אכן כיום בארץ כמעט ואין תרומת ביציות ולכן כמעט כולנו טופלנו/מטופלות בחו"ל. לגבי תרומת זרע- למיטב ידיעתי אין בעיה לקבל תרומה בארץ, ואפשר גם לקבל בארץ תרומה מחו"ל.

moosa1

New member
מי אני?../images/Emo11.gif

שלום וברוכה הבאה

קודם כל- אני מצרפת קישור להודעה/בקשה של מלח מהשבועות האחרונים- נשמח מאוד אם תציגי את עצמך. לגבי המצב בארץ- מומלץ לקרוא את החומר במאמר הבא ולדפדף במידע הקיים בעמוד הראשי של הפורום. אכן כיום בארץ כמעט ואין תרומת ביציות ולכן כמעט כולנו טופלנו/מטופלות בחו"ל. לגבי תרומת זרע- למיטב ידיעתי אין בעיה לקבל תרומה בארץ, ואפשר גם לקבל בארץ תרומה מחו"ל.
מי אני?

אני ורעייתי (שתחי') כמעט בני שלושים, תושבי המרכז, נשואים כמעט שלוש שנים. לאחר תקופה לא מבוטלת של נסיונות - התחלנו לברר בירור מעמיק יותר והתגלה שיש אצלי בעיה משמעותית מאד של פוריות. אנחנו עדיין בעיצומם של הבירורים, ועוד לא היה סוף פסוק - אבל לפי המצב הנוכחי נראה שאנו מתקרבים בצעדי ענק למצב של שימוש בתרומת זרע. אנחנו די חדשים בתחום (עוד לא עבר חודש מאז שגילינו את הבעיה שלי), ועדיין עסוקים בעיכול של המצב החדש. זהו. אני מקוה שההכרות הזו היא מספקת. אע"פ שאנו לא צפויים להזדקק לתרומת ביצית אלא לתרומת זרע - אני מאמין שהפורום יוכל להוות בית תומך להמשך הדרך. אינני מאמין שאהיה מהפעילים ביותר בפורום, אבל אני מקווה שתסכימו גם אם אבוא לביקורים לא מאד תכופים. שרק נהיה בריאים!

ayoosh

New member
אז ברוך הבא כמובן...

מי אני?

אני ורעייתי (שתחי') כמעט בני שלושים, תושבי המרכז, נשואים כמעט שלוש שנים. לאחר תקופה לא מבוטלת של נסיונות - התחלנו לברר בירור מעמיק יותר והתגלה שיש אצלי בעיה משמעותית מאד של פוריות. אנחנו עדיין בעיצומם של הבירורים, ועוד לא היה סוף פסוק - אבל לפי המצב הנוכחי נראה שאנו מתקרבים בצעדי ענק למצב של שימוש בתרומת זרע. אנחנו די חדשים בתחום (עוד לא עבר חודש מאז שגילינו את הבעיה שלי), ועדיין עסוקים בעיכול של המצב החדש. זהו. אני מקוה שההכרות הזו היא מספקת. אע"פ שאנו לא צפויים להזדקק לתרומת ביצית אלא לתרומת זרע - אני מאמין שהפורום יוכל להוות בית תומך להמשך הדרך. אינני מאמין שאהיה מהפעילים ביותר בפורום, אבל אני מקווה שתסכימו גם אם אבוא לביקורים לא מאד תכופים. שרק נהיה בריאים!
אז ברוך הבא כמובן...
לאחר ההכרות הזו- כבר ברור שהפניה לא צריכה להיות בלשון זכר...(Tגב, אם תקרא שוב את ההודעה הראשונה שלך- תראה שאפשר לקרוא אותה בשני האופנים, ולנו יש הרגל "מגונה" להניח שהכותבים הם כותבות... (מלח, איפה אתה...
) קודם כל- שיהיה
גם אם תהיה פה סמוי. יש אכן קווי דמיון בעיקר ברמת ההתמודדות הנפשית, ואני מקווה שתצליחו להפיק מידע גם מהפורום שלנו (או להרים את הכפפה ולראות אם יש מקום להקים פורום...) אתם מוזמנים תמיד. מקווה שתהליך עיכול הבשורה יעבור טוב, ושהאושר יגיע אליכם בקרוב

ברוך הבא.תרומת זרע ניתן לקבל

מי אני?

ברוך הבא.תרומת זרע ניתן לקבל
בארץ,עם הפנייה מרופא פריון לביח תל השומר או איכילוב,אולי יש עוד בתי חולים.שם אתה מקבל רשימה של תרומות פוטנציאליות,גיל,עיסוק,צבע עיניים,עור פנים,צבע שיער.ואיזה בדיקות עבר התורם.לדעתי תרומת זרע הרבה יותר פשוט לבצע,כי זה נעשה בארץ ואם אשתך פוריה ,הרי שניתן להזריק את זה...תרומת ביצית זה נושא הרבה יותר מורכב.בהצלחה.

תרומת ביצית כיום נעשית בחו"ל

שאלה של מתחילים:
תרומת זרע בארץ

צוקה1

New member
היי מושה (או שמא מוסה) ברוך הבא

תרומת זרע בארץ
היי מושה (או שמא מוסה) ברוך הבא
שמחה על הנוכחות שלך כאן אתה מוזמן,וגם בת זוגך מוזמנת אנו כאן רוב נשי ומן הסתם תכניס משב רוח רענן כמו אחינו המעטים הגברים איפה אתם מלח וגדי??) זה באמת הפורום הרלוונטי ביותר ואני מניחה שגם אם בהליך הטכני הרפואי הוא שונה הרי אתם עשויים למצוא מכנים משותפים בסוגיות הרגשיות ,חינוכיוח ועוד. מקווה שנסייע זה לזה. כפי שאמרו לך יש עם תרומת ביצית קושי גדול בארץ ולכן רובם פונים לחול עם תרומת זרע אין בעיות -קל וזמין וזול למזלכם (הרע במיעוטו שכן תרומת ביצית עולה הרבה מאוד ובנקודה זו לפחות נחסך מכם) מקווה שבמהרה תגשימו את החלום צוקה

ROSMARY

New member
moosa1

שאלה של מתחילים:
moosa1
moosa1 - ברוכים הבאים לך ולבת זוגך . תרומת זרע , תרומת ביצית ,העיקר שתהיה לכם המון המצלחה ומהר . רוזמרי

מצב
הנושא נעול.
למעלה