שאלה של מתחילים

שירי567

New member
שאלה של מתחילים ../images/Emo6.gif

אני מאוד אוהבת פארקים אך מעולם לא הייתי באחד בחוץ לארץ. ארצה לדעת מהו הפארק הכי מרגש ואקסטרימי לדעתכם, כזה ששווה לעשות טיול לחו"ל במיוחד בשבילו (כמה שיותר מפחיד-יותר טוב!) כמה זמן אפשר לבלות בפארק אחד עד שממצים אותו? האם שווה בשביל זה להגיע לחו"ל? אשמח לשמוע כל המלצה ודעה

LLBG

New member
אז ככה

שלשות הפארקים הגדולים והאקסטקימים, אני חושב שכולם יסכימו פה, הם: six flags magic mountain, california six flags great advanture, New Jersey cedar point, ohio שלושתם פארקים שוברי שיאים עם בסביבות ה-16 רכבות הרים (גם הן שוברות שיאים). בכל אחד מהפארקים האלה אפשר להיות ימויים מבלי להשתעמם, ואפילו שלושה אם עמוס ורוצים להספיק ממש הכל.. אני עשיתי טיול ברמצווה רק בשביל השניים הראשונים (וקצת משפחה), ולא התאכזבתי.. אכן שווה לטוס בשבילבם לחו"ל..

petpatrol2

New member
אני לא מסכים

3 הפארקים האילה הם לא הכי אקסטרימים\כיפים\מגניבים\מה שלא יהיה. הם פשוט הכי מוכרים. יש הרבה יותר מדי פארקים טובים בעולם כדי לכתוב בהודעה אחת, אבל אשמח לענות לספר לך בפירוט בMSN אם תרצי. האימייל שלי [email protected] ולדעתי לא שווה לטוס וחו"ל רק בשביל פארק אחד, אבל יש מקומות שיש בהם יותר מפארק אחד מעניין, ואליהם שווה לטוס. אני גם עשיתי טיולי רכבות הרים שבהם נסעתי ממקום למקום, שזה הכי שווה. יש לציין שלמרות שהייתי בשלושת הפארקים שהוזכרו להנ"ל, הפארק האהוב עלי זה בכלל פארק קטן ולא מוכר בשם אינדיאנה ביץ', שזה אולי הפארק היחידי שהייתי מוכן בכלל לשקול לטוס לאמריקה אך ורק בשבילו.

LLBG

New member
אהמ

בכלל לא נכון.. שני הפארקים האלו של SF, ובמיוחד סידר פוינט, בכלל לא הכי מוכרים. הפארקים של דיסני ויניברסל סטודיוז הרבה יותר מוכרים ברחבי העולם. אם כל הכבוד לאינדיאנה ביץ' (ואני בטוח שיש כבוד), היא שאלה מה הם הפארקים ההכי אקסטרימים, ואני עדיין עומד על שלי, שרשימת הפארקים שנתתי הם המובילים בתחום. "יש הרבה יותר מדי פארקים טובים בעולם כדי לכתוב בהודעה אחת.." לא אמרתי לרגע שאין עוד פארקים טובים, שוב, בעיניי אלו הם הפארקים הכי אקסטרימים.

dolev1994

New member
סיקס פלאגס וסיידר פוינט הם אקסטריימים בטרוף

כולם מכירים אותם בדרך כלל יש הסעות או דרך נוחה להגיע... הם פרקים טובים ולעולם לא תשעמם בהם

גלבטרון

New member
המלצה שלי אליך

אם עוד לא היית באף פארק בחול' תטוס לפלורידה שם יש ריכוז של פארקים נהדרים. יש לך יותר מ-8 פארקים בעלי מוטב שונה בדיסניוורלד, הפארקים הם חוויה בפני עצמם, אבל יש להם גם מתקנים נהדרים: החדשים ביותר הם "משימה: מאדים" (מומלץ לא לאכול לפני שעולים! ולהיות בטוחים שאתם רוצים לעלות - המתקן מדמה המראת מעבורת לחלל ע"י הפעלת כוחות ג'י על הגוף - סכנת התעלפות), "סורין" (ריחוף) - מתקן המדמה תעופה על גלשן אויר באולם ענק עם מסך עוד יותר ענק - חשוב! לקחת FastPass אחרת תעמוד בתור לפחות שעתיים. וכמובן יש את רכבות ההרים למינים - הכי אהבתי את של איירוסמית' אבל כל אחד וטעמו. + יש לך את הפארק של יוניברסל ואי ההרפתקאות של מארוול, שניהם כוללים מתקנים ורכבות הרים טובות מאוד ("הענק המופלא" הוא רכבת הרים מהנה וכך גם הדרקונים ו"המומיה" מאוד מוצלח. מה שהכי טוב בפארקים האלה הוא שאתה יכול לרכוש "האפר" (Hooper - קפצן) כלומר, אתה משלם על כרטיס כניסה לפארק מסויים ומוסיף עליו סכום X ואותו סכום מאפשר לך לקפוץ בין פארק לפארק כל עוד הכרטיס בתוקף (דוגמא: אני רכשתי כרטיס "קפצן" ליוניברסל ואי ההרפתקאות ליום אחד ודילגתי בין שני הפארקים באותו יום ולמוחרת רכשתי "קפצן" ל-4 פארקים של דיסני שתקף ל-4 ימים וכך קפצתי בין הפארקים השונים באותם ימים. לא רק שהדבר נוח וזול יותר אילו היית רוכש כרטיס יומי פר כל יום אלא שהכרטיס הזה מזכה אותך ב-FastPass שכל כך עוזר לך להנות יותר פארק - פשוט חובה.

למעלה