שאלה של מתחילה..

דנהד23

New member
שאלה של מתחילה..

איך אני מדביקה על הבובה את הנייר משי? עם דבק רגיל? וחותכים רצועות? איך עושים את זה? תודה מראש

דנהד23

New member
דבק טפטים זה אומר מעל החתיכה של

הנייר או מתחת? מצטערת זה פעם ראשונה וזה לעבודה שאני צריכה להכין לקבלה לבי"ס לעיצוב. תודה

דנהד23 ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום שלנו - זה קודם כל!!! ובנוגע לשאלתך - את נייר המשי שאת רוצה להדביק על העבודה, יש לקרוע ביד חופשית לגזרים. כאשר הנייר חתוך ידנית נותרים סיבי נייר משוחררים בשוליו וכאשר גוזרים נייר עם מספריים אנו למעשה חותכים את הסיבים. הנייר חזק יותר ונדבק טוב יותר כאשר נותרים סיבים וזה קורה, כאמור, כאשר חותכים את הנייר ידנית ולא עם מספריים!!! את גזרי הנייר הדביקי עם דבק טפטים - מרחי דבק טפטים על העבודה, הניחי את הנייר ומרחי שוב דבק טפטים מעל הנייר. דאגי לכך שגזרי הנייר יעלו קצת אחד על השני בהדבקה. בהצלחה וכמובן - לא לשכוח להראות תוצאות!!!

דנהד23

New member
הסיום יהיה דיי שונה

כי כמו שאמרתי זה עבודה שאני צריכה להגיש אני אראה לכם בכל זאת אבל זה לא יצא יפה כמו שזה יכול לצאת...

דנהד23

New member
הכוונה שלי היא שזה יכול לצאת יותר

יפה אם אני אצבע את זה בצבעים משוגעים ולא אעשה את מה שאני צריכה לעשות הרעיון שלי הוא אחר כי אני צריכה לעשות ממשהו פונקציונלי משהו לא פונקציונלי ז"א שלסרטן הזה יתווספו דברים אחרים ולא צביעה אני לא יכולה להגיד כרגע מה זה אני אראה לכן אחרי שאני אגיש... בכל מקרה זה היה סיוט לעשות את הסרטן הזה... כי יש לו כל כך הרבה חלקים... אבל מהתוצאה בינתיים אני מרוצה

למעלה