שאלה של מתחילה

רינת24

New member
שאלה של מתחילה

אני רוצה לקנות פאלם אבל לא מבינה בזה כלום מה הדבר הכי טוב שאפשר לקנות כסף זה לא בעיה זה מתנה סבתא וסבא יש לכם המלצות רצוי לפרט

qwertyx

New member
היי, את צריכה לפרט את כמה דברים....

קודם כל, למרות ש "כסף זה לא בעיה" עדיין צריך סדר גודל... יש מכשירים ב 1000 ש"ח ויש מכשירים ב 3700 ש"ח (הפוקטים החדשים) דבר שני, מה את מתכוונת לעשות איתו... מה הדרישות שלך מהמכשיר? לראות סרטי וידאו? להקליט קול? סתם ספר טלפונים? וכו´ האם מכשיר מסובך או פשוט (הכל יחסי) יתאימו יותר לצרכייך? אחרי זה יהיה יותר פשוט לענות

רינת24

New member
עד 4000 ש"ח זה הגיוני אבל שיכלול

זכרון גדול לא ידעתי שאפשר לראות סרטי ווידאו אבל ספר טלפונים מפות וכל התוכנות האלה אני בטח ישתמש לא איכפת לי שיהיה אפשר לראות סרט ווידאו

לגבי זיכרון גדול, אל תעשי טעות

ותשווי בין זכרון של מכשירים עם מערכת הפעלה של פאלם - Palm OS למכשירים עם מערכת הפעלה של win ce. דוגמה: מכשיר CE עם 32 מגה - התוכנות באופן טיפוסי עשויות להגיע כל אחת לגודל 1 עד 5 מגה. מכשיר Palm OS עם 8 מגה - אם תוכנה היא בגודל 250 קילובייט (בערך 0.25 מגה) היא נחשבת לאחת הכבדות. כלומר, אין זה נכון לטעון שלזה עם ה-32 מגה יש יותר מקום בזכרונו לתוכנות מאשר לזה עם "רק, 8 מגה. מקווה שהבהרתי כמו שצריך.

רינת24

New member
מה שהתכוונתי שראיתי של 505

יש עד 64 מגה זכרון אז למה לא לקנות את זה כבר בהתחלה אז אולי תמליצו לי מה לקנות

ה-505 הנו בעל 8 מגה והכוונה הייתה

שניתן לקנות (לחוד) כרטיס הרחבה עם עד 64 מגה קיבולת. הפני שאלו לבעלי m505 שיוכלו לענות על שאלות ספציפיות (לי אין
)

אומרים זאת כבר 5 שנים ופאלם ממשיך

לחיות, לבעוט ולהוביל חד משמעית במקום הראשון!

אגיד את האמת. אני מחכה

(מתכוון ברצינות) עוד שנה (לפחות) לפאלם עם מעבד Strong Arm ומערכת הפעלה 5.0 - כמובן שהכל יכול לקרות ולהשתנות עד אז אך כך אני מרגיש כעת. נראה.

רינת, אין מכשיר אולטימטיבי כמו שאין

מכונית אולטימטיבית, או, להבדיל, חבר/בעל אולטימטיבי, או חברה/אישה אולטימטיבית, או פתרון פוליטי אולטימטיבי וכו´ וכו´ וכו´... לכל מכשיר, מכונית, חבר/ה בעל/אישה וכו´ ישנן יתרונות וחסרונות שהן פונקציה של ראייתו של הקונה או הבוחר המשקלל את שיקוליו עפ"י טעמו, רצונותיו, אישיותו, יכולותיו הכספיות ועוד. לדעתי השיקול החשוב ביותר שאמור להנחות אותך בעת בחירת מכשיר (את נושא החבר והבעל נשאיר לפורומים אחרים...) הוא כיצד את מבקשת להשתמש בו, מה תרצי לעשות בו ולהתאים לכך את המכשיר. למשל כדי להסיע את ילדיי לבית הספר מספיק רכב צנוע ואין צורך במרצדס. כדי להרשים את חבריי או את חברתי הפוטנציאלית (אשתי, הרגעי זו סתם דוגמא) אולי הייתי קונה מכונית יגואר (הייתי מת, לא יכול להרשות לעצמי, וגם אם היו לי משאבים כספיים לא הייתי עושה זאת). לסיום, עשי את האנאלוגיה המתאימה למכשיר כף יד ובחרי בהתאם בין פוקט פי. סי. לבין מכשירי פאלם לסוגיהם. נראה לי שגלשתי לדיון פילוסופי (אני רואה כבר את קוורטיקס מתנפל עלי ומכנה זאת דיון "פלצני").

_אלי_

New member
בחירת מכשיר לדעתי, צריכה להיות ...

קודם כל לפי תחושת המגע והשימוש במכשיר. מנשה צודק כרגיל (מתערבים שאישתו לא אומרת לו את זה), בחירת מכשיר היא עניין סובייקטיבי מאוד לפי צורכי המשתמש ותקציבו. המלצתי היא, סעי לחנות אופיס דיפו הקרובה לביתך, או להנדי אם תוכלי (מומלץ ביותר), החזיקי את המכשירים השונים בידך, הכניסי אותם לכיס או לתיק, הדליקי, כבי, שחקי בפונקציות השונות ובאופן כללי תחושי את המכשירים השונים מכל הכיוונים ואז תחליטי. ואחרי שתיקני בשעה טובה, WELCOME TO THE CLUB.

הנדי בדיזינגוף סנטר זה אכן המלצה

נכונה, יש שם מגוון מכשירים וכולם שם "מטורפים" לדבר. רק ניכנסתי לשם התחילו לבדוק איזה מכשיר יש לי, ולמה הנרתיק שלי ככה וכו´ אני גם ממליץ לגשת לשם.

למעלה