שאלה של מתחילה..

שאלה של מתחילה..

רוצה להתחיל לדווש (רק בשביל הגיוון בספורט מעבר לריצה) ולא יודעת מאיפה להתחיל אופני כביש/שטח , איזה ? מה מתאים לי ? יש חנויות להשכרת אופניים או שחייבת משכנתא בשביל להתחיל את השגעון הזה גם ?

מור שלז

New member
ברוכה הבאה

אופניים בעיני זה גיוון נפלא לריצה, וגם אימון משלים חשוב. אני מרגישה שהשילוב של האופניים עם הריצה מאוד מאוד מחזק אותי, מגוון לי את האימונים, וגם עוזר לי להתרחק מפציעות

לי אישית יש גם אופני כביש וגם אופני שטח וההמלצה שלי לפי מה שאת כותבת היא להתחיל מאופני שטח. אופני שטח הם יותר סלחניים - אפשר לרכוב איתן על מדרכות, כבישים שקטים וכמובן ... בשטח.
למשל על אופני השטח שלי אני רוכבת לעבודה, עם אופני הכביש שלי זה בלתי אפשרי (דורש ממני לרכוב על כביש, והכבישים בדרך לעבודה שלי לא בטוחים).

לגבי השכרה ומחירים - אפשר להתחיל מאופניים משומשים שאז המחיר לא מאוד נורא. הרבה מהחנויות שמוכרות אופניים משומשים גם יסכימו להשכיר לך אותם, או אפילו להשאיל לנסיון אם את חושבת לקנות.

מצד שני, אם את חושבת על טריאתלון (לא טריאתלון נשים - שם אין בעיה לרכוב גם עם אופני שטח כמובן), אז כדי מראש להשקיע באופני כביש.

מאיזה איזור בארץ את? נוכל אולי להמליץ על מקומות ספציפיים.

אז ככה..

אני בכלל לא בטוחה שאתחבר לתחום הזה..כי מבחינתי כל שעה פנויה מיועדת לאימוני ריצה..(5-6 פעמים בשבוע) ולכן אני רוצה להתחיל בהשקעה מינימלית ובאופני בסיס (אם יש כזה דבר בכלל).
אני ממודיעין.

ברוכה הבאה ואופניים להתחלות

הי לימורית, אני מהוותיקות פה, כבר יומיים שלמים בפורום!
אם בא לך סתם לבדוק, אולי תשאילי אופניים מחבר או חברה, ותרכבי להנאתך במסלול יעודי?

אז זהו..

שאת החברות שלי (כמעט כולן כולל חלק מבנות ההמשרד שלי) הצלחתי להדביק בחיידק הריצה.. מי היה מאמין כולן מכורות היום לשחרור האנדרופימים..

כבר כתבתי לך שיש מישהי שמוכרת אופני כביש

במודיעין.
אולי אפשר לדבר איתה על השאלה עד שתביני אם זה מתאים לך.
בפעמים הקודמות ששאלת על הנושא, פניתי אליה ובררתי שהאופנים עדיין אצלה ולא נמכרו. אז לא חזרת אלי. אם את מעוניינת, צרי איתי קשר.

למעלה