שאלה של מתחילה

שאלה של מתחילה

אומנם בגילי...(כמעט 29) אני אמורה להיות בקיאה ברזי האיפור, אבל יש לי פיגור התפתחותי בתחום... והפורום הזה נהדר, גם ההתייחסות הרצינית לשאלות, והטיפים, והכל, ככה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי: אז... הקיצר, רציתי לשאול כמובן לדעתכן בנושא איפור שיתאים לי- ליום יום וגם לאירועים קצת יותר חגיגיים. אז ככה, יש לי "עיני אילה" (ככה אומרים) בצבע ירוק-זית, פנים עגולות, עור לא בהיר ולא כהה. מה עוד? לא יודעת, אם חסר משהו, שאלו... אה, ועוד שאלה אחרונה- איך לעזאזל משתמשים במסקרה, ממש איך-עיניים פתוחות, סגורות, מלמטה, מלמעלה, חבל שאי אפשר כאן לצייר, כי ממש לא הסתדרתי עם זה.. תודה רבה רבה, מצפה לתגובתכם.

אוקי אז ככה..

לאיפור אירוע אפשר לעשות כל מיני דברים, למשל, את יכולה ללכת על המראה העדין עם צללית באיזה צבע שאת רוצה לשלב אותה עם עוד צללית מתאימה או לבנה (לבן מתאים להכל) ופשוט לשים מסקרה ועפרון שחור בתוך העין, סומק עדין ואודם. או שאת יכולה ללכת על המראה הקצת יותר כבד עם צללית כהה כמובן ולשלב אותה עם עוד צללית בהירה יותר, איילינר, מסקרה, פס צללית מתחת לעין, מסקרה על הריסים התחתונות, סומק לבן על עצמות הלחיים, אחריו סומק רגיל מתחת לעצמות הלחיים, ואודם. בקשר למסקרה, קחי את המברשת של המסקרה מתחת לריסים ופשוט תמשכי את הריסים עם המברשת כלפי מעלה בתנועות סיבוביות, עדיף לפתוח את העין אבל לא יותר מידיי כדיי לא ללכלך את העפעפיים, אז פשוט תסתכלי ישר ומישכי את המסקרה כלפי מעלה. ובקשר לאיפור לאירועים את יכולה להסתכל בגלריות הפורום יש שם כל מיני דוגמאות לכל מיני סוגים של איפור, גם לאירועים.

תודה רבה רבה

ובקשר למסקרה, אני עוד אלמד בסוף, בינתיים זה לא מצליח לי, חשבתי שזה בגלל שיש לי מסקרה לא איכותית, אז הלכתי לסופר-פארם וקניתי אחת ממש יקרה של לנקסטר,(אחרי שהדיילת הדגימה לי איך זה נראה. ואני לא יודעת מה היא עשתה, שזה היה נראה מצויין, לא נדבק, מעוגל, והכל, בעוד שאני אחר כך ניסיתי בבית וזה היה ממש לא מוצלח, הכל נדבק לי, והריסים עמדו כל אחד לצד אחר כאילו שיש להם איזו ישות קיום משל עצמם והם מחליטים לאן ללכת... נו, טוב- שאלו יהיה הצרות שלנו, לא? תודה, כבר אמרתי?

למעלה