שאלה של מתחילה..
בעצם שאלות
תודה רבה מראש.. אם אני מזמינה כמה פריטים ממוכרים שונים - אני צריכה לשלם משלוח על כל אחד מהם בנפרד? אם אני מזמינה כמה פריטים מאותו מוכר- אני צריכה לשלם משלוח על כל אחד מהם בנפרד? אני מדברת בעיקר על פריטים מאוד זולים, שמגיעים במקסימום ל-15 דולר. יש כמה פריטים שמגיעים לחמישה דולר או פחות. נניח אני מזמינה 5 פריטים שכל אחד מהם יוצא 7 דולר, אז על כל אחד צריך לשלם את המשלוח? אין אפשרות לעשות משלוח כולל או איזה קומבינה ישראלית שכזו? אחרי הסתכלות קצרה בפורום הבנתי שצריך לשלם בדואר בעת קבלת המוצר תשלום נוסף, איזשהו מס או על מכס [מעבר למחיר ששילמתי כבר למוכר על המוצר והמשלוח]? אם כן איך זה עובד? עוד שאלה קטנה- אני מצרפת לדוגמא את אחד הפריטים שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190396057554&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT זה שעון יד של פול פרנק- זו חברה אמריקאית גדולה והפריטים שלה לא זולים במיוחד- ויש המון שעונים שעולים ממש זול, מציעים אותם במחיר של דולר, ויש כאלה buy it now שמוצעים ב-5 דולר [משלוח חינם או גם 5 דולר]. השעון הזה ספציפית עולה 5 דולר ומשלוח חינם, המוכר מדורג כטופ-רייטד סלר, ויש לו הרבה מכירות. האם זה בהכרח זיוף למרות שהמוכר כותב שזה מוצר מקורי? קראתי קצת באנטרנט והבנתי שיש חבר'ה שקונים כמויות גדולות של מוצרים ואז זה יוצא להם זול ולכן הם מוכרים את זה בזול באיביי- יש דברים בגו? אגב- לגבי פייפל, נרשמתי ביום שני בערב, זה אומר שעברו יומיים וחצי ועדיין לא התבצעה ההעברה של 8 שקלים כדי שאוכל להתחיל להפעיל את החשבון.. היה כתוב שזה אמור להתבצע בין 2-3 ימים. האם אני צריכה לחשוש או שזה בסדר?
בעצם שאלות