שאלה של מתחילה..

luluz

New member
שאלה של מתחילה..

בעצם שאלות :) תודה רבה מראש.. אם אני מזמינה כמה פריטים ממוכרים שונים - אני צריכה לשלם משלוח על כל אחד מהם בנפרד? אם אני מזמינה כמה פריטים מאותו מוכר- אני צריכה לשלם משלוח על כל אחד מהם בנפרד? אני מדברת בעיקר על פריטים מאוד זולים, שמגיעים במקסימום ל-15 דולר. יש כמה פריטים שמגיעים לחמישה דולר או פחות. נניח אני מזמינה 5 פריטים שכל אחד מהם יוצא 7 דולר, אז על כל אחד צריך לשלם את המשלוח? אין אפשרות לעשות משלוח כולל או איזה קומבינה ישראלית שכזו? אחרי הסתכלות קצרה בפורום הבנתי שצריך לשלם בדואר בעת קבלת המוצר תשלום נוסף, איזשהו מס או על מכס [מעבר למחיר ששילמתי כבר למוכר על המוצר והמשלוח]? אם כן איך זה עובד? עוד שאלה קטנה- אני מצרפת לדוגמא את אחד הפריטים שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190396057554&ssPageName=STRK:MESINDXX:IT זה שעון יד של פול פרנק- זו חברה אמריקאית גדולה והפריטים שלה לא זולים במיוחד- ויש המון שעונים שעולים ממש זול, מציעים אותם במחיר של דולר, ויש כאלה buy it now שמוצעים ב-5 דולר [משלוח חינם או גם 5 דולר]. השעון הזה ספציפית עולה 5 דולר ומשלוח חינם, המוכר מדורג כטופ-רייטד סלר, ויש לו הרבה מכירות. האם זה בהכרח זיוף למרות שהמוכר כותב שזה מוצר מקורי? קראתי קצת באנטרנט והבנתי שיש חבר'ה שקונים כמויות גדולות של מוצרים ואז זה יוצא להם זול ולכן הם מוכרים את זה בזול באיביי- יש דברים בגו? אגב- לגבי פייפל, נרשמתי ביום שני בערב, זה אומר שעברו יומיים וחצי ועדיין לא התבצעה ההעברה של 8 שקלים כדי שאוכל להתחיל להפעיל את החשבון.. היה כתוב שזה אמור להתבצע בין 2-3 ימים. האם אני צריכה לחשוש או שזה בסדר?

goolgol

New member
תשובות (על חלק)

אם ממוכרים שונים בודאי שהתשלום על המשלוח לכל מוכר בנפרד. תשלום לאותו מוכר, של משלוח כמה פריטים-צריך לשאול אותו לפני עם מאחד משלוח, לא לשאול אחרי שקונים-כי זה מעצבן... לא כל מוצר שמגיע אליך מצריך תשלום מכס... בקשר לשעונים-אין לי מושג פייפל-יתכן והיתה העברה, רק לא ראית עדיין

moonchild00

New member
לדעתי זה לא מקורי

בדקתי את הקישור שנתת, הוא לא כותב "original / genuine" בשום מקום, לכן לדעתי זה זיוף, יש לו הרבה פידבקים כי רוב האנשים יודעים שזה זיוף ולא אכפת להם וכנראה שהזיוף מאיכות טובה. דבר נוסף, המוכר הוא סיני 99% ממה שמגיע מסין מזויף, יש זיופים טובים ויש פחות, צריך לדעת להסתכל, תקראי בפידבקים מה האנשים כתבו יכול להיות שהזיוף לא רע אבל יש סיכוי גבוה שיפסיק לעבוד לך אחרי כמה חודשים. אני קונה באופן יחסית קבוע ב DX ועכשיו התחלתי ב FP, יש מציאות לפעמים, יש דברים שממילא מיוצרים בסין אז או שזה מוצר משנה שעברה ונשארו סטוקים או שנעלם מהפס ייצור בכל מקרה קרה לי שקניתי אוזניות ואחרי לא מעט מדריכים ואפילו בדיקה מול זוג מקורי אני כמעט בטוחה שיש לי זוג מקורי. סתם לדוגמא קניתי מדבקות למקלדת בארץ זה עולה 30-40 ש"ח, אני שילמתי 4.67 דולר לאתר מארה"ב - חצי מחיר ומאיכות טובה. תראי סתם לדוגמא שעון אמיתי של אדידס עולה בארץ 600 ש"ח, זיוף מסין מוכרים ב 5 דולר, ויש מוכרים מארה"ב שמוכרים ב 50$, לדעתי 50$ זה אמיתי ולא מזויף כי אלה ההפרשים בערך בינינו. כל מה שהוא עשירית מהמחיר בדר"כ מזויף, אבל שוב יכולות להיות מציאות, לא נראה לי שזה המקרה פה.

למעלה