שאלה של מתחילה...

m e i r a v s

New member
שאלה של מתחילה...

קבעתי תור למרפאה בתה"ש באמצע חודש יולי, לצורך התייעצות ואבחנה. כפי שכתבתי בפורום בעבר הלא רחוק, אני סובלת מכאבים כבר מס' חודשים ועדיין ללא אבחנה אחרי ביקורים אצל:ר. נשים, אורולוג וגסטרו, מקווה מאוד שאולי הפעם נמצא משהו... אני סטודנטית והביקור במרפאה נופל בדיוק בתקופת בחינות ועוד ביום שיש לי מבחן... אולי מהניסיון שלכן אתן יכולות לומר לי כמה זמן בערך לוקחת הבדיקה בביקורי הראשון, התור שלי ב:10:30 בבוקר. האם ממתינים הרבה? האם מדובר בבדיקה רגילה? כמה זמן להערכתכן אשהה שם? תודה רבה רבה

nhmhphmh

New member
הי

אף פעם לא הייתי שם אבל יש לי ב 16.7 תור אז אם זה יעזור לך להחליף מבחינת היום של המבחן....

sivic10

New member
תשובה של מתחילה..

שאני הייתי שם לאבחנה (פעם ראשונה) הגעתי בזמן והיתה שם מישהי אחת שעוד חיכתה והיא היתה לפני בתור. ככה שיצא לי לחכות בערך שעה ובפנים הייתי עוד כ-20 דקות. העניין הוא שד"ר סוריאנו (בהנחה שאת הולכת אליו) מאוד סובלני ומסביר כל דבר לפרטי פרטים ועונה לך על כל שאלה כך שיש מצב לעיכובים מבחינת התורים. אולי תנסי להחליף עם מישהי כאן מהפורום את התור שלך כדי שלא תהיי לחוצה לבחינה..חבל.

זואילי

New member
הייתי ממליצה לך להחליף

נראה לי שכדי שלא תהיי בלחץ של זמן, אז תחליפי עם מישהי את התור.למה לך הדאגה הנוספת אם תאחרי או לא למבחן. בכל פעם שישבתי אצל סוריאנו זה לקח הרבה זמן. גם בפעם הראשונה שלי שם, ולא אצלו - הייתי איזה 40 דקות כולל בדיקה וגינלית ואנאלית. עדיף לך להגיע עם ראש נקי מדאגות ועם זמן פנוי. בפעם האחרונה שהייתי שם אז ראיתי שמניידים מחדר לחדר מכשיר אולטרסאונד. לי לא עשו שם, אבל אולי עכשיו הם כן עושים. כרגיל, אצל כל אחת מאיתנו זה שונה. בהצלחה. גם בבחינה כמובן.

m e i r a v s

New member
אז ככה: יש לי תור ב:16/7 בשעה 10:30

במצב הכי אידיאלי אשמח להחליף עם מישהי שיש לה את תור באותו יום יותר מוקדם.... אבל לא אכפת לי גם להחליף בכמה ימים קדימה או אחורה. בתאריכים האלו אני אהיה באמצע תקופת בחינות באוניברסיטה ואני לא רוצה לפספס את התור אבל גם לא לפגוע בלימודי, שגם ככה כבר נפגעו בגלל כל הסיפור. תודה רבה לכל המגיבות!!!

מיכל235

New member
יש לי תור ב- 30/7, אומנם קצת רחוק יותר

אם תרצי אין לי בעיה להחליף איתך.

ממתינים הרבה- ממליצה להחליף

בהצלחה

למעלה