שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ורוצה אפשרות להקליט למחשב מוסיקה שאני עושה בעיקר במערכת תופים דיגיטלית. מה אני צריך לרכוש לצורך זה (תוכנה זה ברור אבל בעיקר איזה כרטיס קול צריך וכו')? אשמח לקבל תשובה מפורטת כי אני חדש לגמרי בנושא... תודה מראש
TD3 של רולנד - מצורף קישור http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&subcat_id=66&item_id=574 למערכת חיבור מידי יציאה/כניסה חוץ מזה אני ארצה להקליט גיטרה חשמלית (לא יודע איך בודקים יציאה של המגבר
אז בדוק אילו יציאות אודיו יש למערכת. הקלטת גיטרה אפשר או ע"י חיבור ישיר לכרטיס (זה מצריך כניסת Instrument בכרטיס), או ע"י מיקרופון (מצריך כניסת מיקרופון) או ע"י יציאת Line במגבר, אם קיימת, שמצריך כניסת Line בכרטיס.
אם הייתי ממליץ על משהו אז הוא היה לא נכון. כי לא הזכרת הקלטת קולות לפני כן. כשאתה מבקש המלצה, חשוב מאוד לתת את כל הפרטים ואת כל הצרכים. אם לא - חבל על הזמן של שנינו, וחבל על הכסף, כי אתה תקנה משהו לא מתאים בגלל המלצה לפי חלק מהצרכים בלבד.
חשבתי שציינתי את זה בהודעה הראשונה תוכל לתת לי המלצה לכרטיס קול נחמד שאפשר יהיה להתחיל לעבוד איתו? אגב, כרטיסי הקול הפנימיים מצריכים עבודה עם ירכתי המחשב.. זה אכן כך? נראה מאוד לא נוח...