שאלה של מחיר

אוריתי1

New member
שאלה של מחיר

שלום לכולם אני צריכה את עזרתכם, הגננת של הבן שלי רוצה שאחליף אותה פעמים בשבוע בגלל שהיא הולכת להשלים לימודים לתואר ראשון ולכן תאלץ להעדר בתקופה הזו (שלושה - ארבעה חודשים). אז היא התקשרה והסכמתי (אני עצמי גננת בעלת תואר ראשון). והנה עבר שבוע מאז וכששוב שוחחנו בטלפון דברנו על פרטים כמו החומר הנלמד וכו´. עכשיו מה? אני, כמובן, מצפה לתשלום עבור הימים שאחליף אותה אבל היא לא מעלה כלל את הנושא. ולי לא ממש נעים להעלות את הנושא.......... אבל אני רואה שהיא משוחחת על זה ואני מתחילה להחליף אותה כבר בשבוע הבא. מה לעשות? איך בכלל להעלות את הנושא? אני חוששת שהיא חושבת שאולי אחליף אותה ללא תמורה...... מה דעתכם? איך להעלות את הנושא?????? אני לא רוצה להשמע אחת שרודפת כסף אבל בכל זאת....... אני עובדת במקומה. אשמח לקבל תגובות יום נפלא לכם אורית

gili111

New member
ההחלפה הינה קבועה למשך התקופה?

או שהיא מבקשת שתחליפי אותה ליומיים? אם ההחלפה הינה קבועה . בכל שבוע יומיים- אז את עובדת בגן זה. האם היא חוששת לדבר איתך בקשר לתשלום החודשי לגן? גם את-אל תחששי לשוחח איתה בנוגע לתשלום. משכורת היא משכורת וזהו! זה לא דבר שמרגישים לא נעים בגללו. לדעתי, היא יודעת שתצטרך לשלם, אז דברי איתה... בהצלחה!

אוריתי1

New member
ההחלפה היא למשך התקופה...... יומיים

בשבוע... באופן קבוע
תודה גילי........אבל איך בדיוק מתחילים עם זה? קצת קשה לי כי בכל זאת הבןשלי בגן שלה......

דובדבן 1

New member
קובעים זמן פנוי ורגוע

אפילו בערב. מכינים נקודות מראש. הבהרת ציפיות מונעת הרבה אי נעימויות אחר כך. האם היא תכתיב תנאים? האם היא קובעת תכנים ליום זה? איך את שומרת על דסקרטיות מול הורים אחרים? האם את מדברת עם הורים בימים בהם את עובדת? איך מתייחסים לבנך -האם את נגשת שהוא צריך עזרה-או הסייעת? הרבה חומר למחשבה. ולהגדרה מוקדמת. בדף למעלה יש בצד שמאל מקום למסרים אישיים. בהצלחה

gili111

New member
אורית שאלה זו...../images/Emo41.gif

צריך לשאול את בעלות הגן הפרטי בפורום זה. יש הודעות על כך בדף קודם- דף 2 בפורום שרשור אחד לפני סוף הדף.

אוריתי1

New member
גילי, לא מצאתי שום תכתובת בנושא

בדקתי איפה שאמרת לי אבל לא ראיתי שצויין משהו בנושא. איפה זה בדיוק? אורית

דובדבן 1

New member
העתקתי את תוכן ההודעה.

אני גננת בגן עירוני ואני מקבלת 40 שקלים לשעה. כשהציעו לי לעבודבגן פרטי, הציעו לי 25 שקלם לשעה. אלה המחירים המקובלים והשכר הוא לרוב על פי שעה ולא גלובלי. המידע לא שלי. השרשור עבר לראש עמוד 3

anankachol

New member
תשלום

אורית 1 לדעתי את עושה טעות, להחליף את הגננת בגן של הבן שלך???? חשבת מה יקרה לבן שלך כשתעזבי את הגן כיצד הוא ירגיש? מה יקרה בתוך הגן, כיצד תתיחסי אליו לעומת שאר הילדים? אבל אם כבר החלטת, אז פשוט תתקשרי אליה ותאמרי לה שאת רוצה להגיע להסדר כספי לפני שאת מתחילה לעבוד או שפשוט תאמרי לה בלי שאלות מיותרות, את שכר העבודה שלי תורידי מהתשלום לגן בחודש הבא... היא יודעת לבקש ממך כסף אז למה שתתביישי לבקש ממנה. בהצלחה.

טלגל

New member
אני די מסכימה עם ההודעה הנ"ל,

שלא פשוט לעבוד בגן של ילדך. וזה עלול להקשות על הקשר ביניכם בבית. אבל עם את סומכת על עצמך ועל ילדך אז לכי על זה. האם את חושבת שאיזה גבר היה מחליף מישהו בעבודה ולא דורש תמורה? אז למה לא את? מה הקשר עם בנך בגן? או שתקזזי או שלא, אבל בודאי ובודאי שאת חייבת להתקשר אליה ולשוחח איתה בנוגע לתשלום! ההתנדבות במקומות אחרים....

למעלה