שאלה של מחיקה

שאלה של מחיקה ../images/Emo4.gif

שלום לכולם, אז זה ספור המעשה: היתה לי עברית PDAC לא הייתי מרוצה ולכן החלפתי לעברית איירון התקנתי לפי ההוראות תוך הקפדת ביטול התקנה אוטומטית של PDAC ועכשיו ואולי גם קודם,בחפשי אחר קבצים כבדים(לצורך פינוי מקום) מצאתי בתקיית ipaq file store> תקייה 2577 ובתוכה שני קבצי תוכנית של pdac(?) ושמותהם autorunold ו prevhebinstall כשאני מנסה למחוק אני מקבל אזהרה כי אלה קבצי תוכנית. האם למחוק ללא חשש? תודה לכולם

לא כדאי להתקשר לתמיכה של PDAC?

או, האפשרות החביבה עלי: גבה את כל הנתונים, תוכנות, סיראלים, וכו. נסה למחוק, קרה משהו? לא
יופי, הרווחת גבוי וידע. כן|משאל|לא נורא, למדת, עכשיו HR.

mikeoreli

New member
תמחוק... תמחוק... תמחוק...

כאשר אתה מתקין את העברית, היא מתקינה את העברית לפוקט פיסי וכן את קבצי ההתקנה בספריית הROM הנגיש של המכשיר (בIPAQ זה נראה File Store). זהו זיכרון שלא נמחק בעת ביצוע Hard Reset. המטרה היא שאם ביצעת Hard Reset, העברית תותקן מייד בתוך המכשיר בהפעלה הראשונה וכך לא תצטרך שוב להתקין אותה מהPC ולסנכרן את קוד האישור וכו... כאשר אתה רוצה להסיר את העברית של PDAC, אתה חייב קודם כל להסירה דרך מסך הסרת תוכנות. לאחר מכן תמחוק את הספרייה שציינת מקודם ותעשה soft reset. דרך אגב. אני ממליץ לך בחום למחוק קודם כל את הספרייה 2577 שציינת ולעשות Hard Reset. הסיבה היא שההתקנה של העברית משנה קבצי הגדרות של מערכת ההפעלה. כביכול בתהליך ההסרה, זה אמור לחזור לקדמותו, אך כמו שאנחנו מכירים את מיקרוסופט וכמו שאני מכיר את PDAC, שום דבר לא חוזר לקדמותו בעת הסרת תוכנה פולשנית כמו תמיכה בעברית. לכן לדעתי כדאי שתתקין את העברית של אירון על מערכת נקייה. כמו כן אני ממליץ שתסיר לגמרי את הActive Sync בPC ותתקין אותו חזרה שכן עם העברית של PDAC צריך לשנות שם את הגדרות ההמרה. אם אתה יודע לחזור להגדרות הקודמות תעשה זאת. אם לא תסיר ותתקין שוב לפי ההגדרות של אירון, כאילו מעולם לא הייתה לך עברית על המכשיר.

למעלה