שאלה של מאותגרת קולינרית..

orit811

New member
שאלה של מאותגרת קולינרית..


אני רוצה לשלב במרק ההודו/עוף של הקטנה שלי (8 ח') שורש פטרוזיליה. איך בדיוק מכינים/מוסיפים אותו למרק? צריך לקלף ולרחוץ אני מניחה, ומעבר לזה עוד משהו? להוסיף אותו איך שהוא,שלם, למרק? או שצריך לחתוך לחתיכות/לקצוץ?

אודה לעונות/עונים :)
 

orit811

New member
אה, ובסוף גם לטחון אותו? (את עלי הפטרוזיליה

וגם את עלי הסלרי אני מוסיפה תמיד לבלנדר וטוחנת)
 

begonia

New member
אני מטגנת אותו קלות

יחד עם בצל ו2-3 שיני שום שלמות.
 

begonia

New member
אני טוחנת בסוף את כל מרכיבי המרק

ביחד (חוץ מהעלים שלא נטחנים טוב), אם לזה התכוונת.
 

begonia

New member
לא, אבל חשבתי על זה

וקניתי כבר בשר טחון. זאת התקדמות, לא?
 

MotheRonit

New member
לגמרי


יותר טוב ממה שקורה אצלי בעבודה

שכחתי לקחת איתי ארוחת צהריים

כי מי בכלל יכול שלא לפעול על אוטומט לפני 7 בבוקר

(זאת אומרת בתכנות שלי זה לקום: להתלבש, לצחצח שיניים, לפעמים להסתרק
, לקחת מפתח, ללבוש מעיל ולצאת... מעבר לכך זה בלתי אפשרי
)
והמקרר פה ריק

עסוקים פה בלהיות חולים
ובתספורת ראשונה

ושוב נגזר עליי לאכול חביתה לארוחת צהריים

ממש מסכנה


נ.ב. לבלולה יצאו כבר שתי שיניים ואנחנו מתקדמות פה בטכניקת הלעיסה
 

begonia

New member
הייתי רוצה להגיד

שאני אף פעם לא אכלתי חביתה לארוחת צהרים, או גרוע מז- סתם כריך, אבל זה יהיה שקר וכזב.
 
למעלה