שאלה של למה

pollyjean

New member
שאלה של למה

עשיתי החזרה לפני עשרה ימים. כנראה מתחיל מחזור. יש לי שאלה קצת מוזרה, למה זה לא נקלט? כלומר אילו דברים משפיעין ומונעים מההםריה היפה שהיתה להקלט?
מתוסכלת

PAND76

New member
גם אני. היה לי אותו הדבר לפני שבועיים.

עוברים ליגה, רירית ליגה. אפילו בדיקת הריון של הסטיק יצאה חיובית, אבל הדם לא.
ביקשתי היסטרוסקופיה כדי להיות בטוחה שאין שם בפנים ליקוי כלשהו, כי זו החזרה חמישית שלי.

גם אני אשמח לשמוע מה חושבות יתר המלכות פה.

טוליתי

New member
בדקת פרוגסטרון ואסטרדיול לאחר ההחזרה?

השאלה ששאלת היא שאלה שמי שיידע את הפתרון שלה יקבל כנראה נובל.
באופן כללי, כשלונות חוזרים (ולצורך העניין חמישה כשלונות הם עדיין בתוך הסטטיסטיקה הרגילה) בנוכחות רירית מצוינת ועוברים מצוינים יכולים לנבוע מ:
1. תגובה אוטואימונית חזקה מדיי.
2. בעיית קרישה(? יש אי הסכמה של הרופאים על סעיף זה).
3. שלב לוטאלי קצר
4. נוזלים בחצוצרות
&nbsp
כמובן שהכול כללי, והלוואי והיה ניתן לדעת בוודאות.
&nbsp
מקווה שהדימום לא יתגבר ויסתבר כדימום של הריון תקין
.

pollyjean

New member
תודה רבה רבה

יש דימום 10 ימים לאחר החזרה? נראה לי מוזר. חשבתי לעשות הסטרוסקופיה אבחנתית שוב אבל מפחדת מכל חיטוט שם שיכול לפצוע או לגרום בהמשך להדבקויות. בהצלחה לכולנו אמן. ותודה על התגובות ובכלל אתן מלכות, אמיצות ומדהימות.

נועה312

New member
בן כמה היה העובר?

אם הוא היה בן 3 ימים אז מדובר על דימום כעבור 13 ימים מהביוץ וזה יכול להיות תקין. בכל מקרה מומלץ לבדוק את הפרוגסטרון והאסטרדיול אחרי החזרה לוודא שהם ברמות תקינות.

מיקה118

New member
הרופא שלי אמר לי שאין צורך לבדוק פרגסטרון לאחר החזרה

שהתמיכה שהוא נותן מספיקה.
אני מבינה דיש רופאים שכן שולחים.
מתלבטת מה לעשות

מפעם

New member
בדיקה אחרי החזרה - מנצלש"ת

אני קיבלתי 3 דקפפטיל במקום אוביטרל מחשש לגירוי יתר
בהתאם, קיבלתי תמיכה מטורפת של 2 אסטרופם ו- 3*300 אוטרוגסטן ליום וזריקת פרונטוגסט כל יומיים.
היום הייתי צריכה להזריק פעם ראשונה אז הלכתי לעשות בדיקה בבוקר כי ממש לא מתאים לי ללכת כל יומיים למרפאה לקבל זריקה בטוסיק.
מסתבר שאחרי יומיים של נרות בלבד הפרוגסטרון שלי על 357 וזה נראה לי מספיק לגמרי.אז ויתרתי על הזריקה להיום.
מה אתן אומרות?
ולפותחת הדיון, בטח שיכול להיות דימום ביום 10 אחרי ההחזרה. תבדקי בטא (גם פרוגסטרון כמובן) וצאי מהספק. בהצלחה.

נובמבר6

New member
טוליתי היקרה

יכולה בבקשה לפרט על 1-3 כולל?
את לא יודעת אבל ביגללך עשיתי פיפל אז את חייבת לי

טוליתי

New member
הי

ראיתי רק עכשיו.
לגבי אוטואימוניות - ישנם נשים שאצלן כמות הנוגדנים העצמיים שהגוף מייצר גבוהה, והיא כנראה גורמת לדחיית העובר. אפשר לתת פרגניל - שמסתבר שיש בו גם חלבון ש"מרגיע" מעט את המערכת החיסונית. אפשרות נוספת היא סטירואידים.
לגבי שלב לוטאלי קצר, יש נשים שרמת הפרוגסטרון אצלן, אינה אופטימלית בשלב הלוטאלי, כלומר בשלב שבו הביצית המופרית זקוקה לתמיכת הפרוגסטרון. ניתן לפתור זאת על ידי לקיחת תכשירים המכילים פרוגסטרון, או באמצעות תכשירים המעלים את מינון הפרוגסטרון.
באמת עשית פיפל בגללי
?
&nbsp

נועה312

New member
תוספת

כשאומרים שהעוברים מצוינים מתכוונים למראית עין, אין דרך לדעת אם המבנה הכרומוזומלי שלהם באמת תקין ואפילו אם עושים PGS, יש מספיק תסמונות שמתפתחות בשלב מתקדם יותר והPGS לא מחליף מי שפיר עם צ'יפ גנטי ולא מבטיח שהעובר יהיה תקין כרומוזומלית.
תמיד יש גם את הסיכוי שהגוף דוחה את העובר.

למעלה