שאלה של ישנה חדשה

wasmeanttobe

New member
שאלה של ישנה חדשה

שלום - אני קוראת פעילה פעילה כבר למעלה משנה. לא כל כך רוצה לספר על מה שעברתי - כי מה שהיה היה והריון עוד אין - זה נראה לי העיקר. בקרוב אני מתחילה IVF נוסף והפעם עם דקא ארוך. יום 21 למחזור דקא (70% אמפולה 3.75) ואחרי 14 ימים להתחיל גונאל F. הטיפולים הקודמים שלי אף פעם לא נעשו עם דקא ארוך אלא תמיד התחילתי להזריק גונאל F ביום 3 למחזור ואח"כ קיבלתי צטרוטרייד לדיכוי. מישהי יכולה להסביר לי מה ההבדל (חוץ משזה טיפול ארוך יותר)? מה קורה בשבועיים בין זריקת הדקא לתחילת הגונאל F? אגב - אנחנו עם בעיית זרע.

שירישי

New member
הסבר קצר -

כשהפרוטוקול ארוך, כמו שיהיה אצלך הפעם, קל יותר לרופא לשלוט בתהליך, ההתקדמות יותר איטית והזקיקים גדלים בקצב אחיד. זה מונע מצב בו יש זקיקים גדולים, בינוניים וקטנים, אלא רובם יגדלו ביחד. המאמץ רב יותר ומשך הטיפול ממושך אבל התוצאות, מבחינת מספר ביציות נשאבות ואיכותן, אמורות להיות טובות יותר. מאחלת

שירישי

New member
עוד מידע תוכלי למצוא

במילון המונחים ובשאלות הנפוצות, שניהם מופיעים בסרגל שלמעלה.

שלום לך

גם אנחנו היינו עם בעית זרע וגם אני התחלתי עם דקה ארוך 3.75 ביום ה21 למחזור , וברוך השם הטיפול הצליח. אני מקווה בשבילך שזאת תהיה הפעם האחרונה שתגידי את המילים שאמרת ולהבא תבשרי לנו שאת בהריון בהצלחה!!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

על דקא ארוך תוכלי לקרוא בשאלות הנפוצות (בשורה הכחולה למעלה) על ההבדל בין המדכאים למניהם תוכלי לקרוא כאן. גם מתוך השאלות הנפוצות

למעלה