שאלה של יופי

Giggle Loop

New member
שאלה של יופי ../images/Emo68.gif

האם אתן נוהגות להתאפר לעבודה ולהיות מטופחות או שאתן שמות על עצמכן משהו ויוצאות ? ובכלל איך אצלכן בעבודה - אנשים באים מטופחים ? אצלנו יש מעט שמתאפרות באופן קבוע. הרוב בכלל לא שמעו על מייק-אפ ומגיעות עם עיגולים שחורים מתחת לעיניים. מבחינת הלבוש המצב הרבה יותר טוב והרוב מתלבשות סביר + ויש מיעוט שמתלבש מעולה. לגבי הגברים, המצב בהחלט טוב כי הרוב מגיעים עם חולצה מכופתרת ומכנסי כותנה, כך שהרבה יותר קשה לפשל.

yoyo10

New member
אני סתם שמה מה שיש ולא מתאפרת בכלל

יש רק אחת שמתאפרת באופן קבוע לעבודה הגברים לבושים באופן מזעזע גם כן המקום נראה ג'פה וכולם מתלבשים בהתאם

להתלבש לעבודה

אני אישה יחידה בין גברים, (חברת בניה שעובדים בה גם ערבים) וכולם בלי יוצא מהכלל לבושים במכנס ארוך, אני באה לעבודה עם מכנסיים ארוכים וחולצות טריקו, סנדלים או נעליים עם עקב נמוך או שטוח.(בבוקר מתקלחת ומורחת על הגוף קרם לחות מבושם). בקשר לאיפור, יש לי שיער קצר ככה שהוא מסודר, קו בעין, מעט פודרה (מכילה לחות) בגוון העור רק כדי לתת לפנים גוון אחיד, שפתון בהיר (שפתון עפרון שהוא עמיד לכל היום) וכמובן ... דאודונט מסוג סטיק שנשאר לאורך היום והזלפת בושם. אני מחזיקה מברשת קטנה בתיק ולפעמים בצהריים אני מברישה את השיער.אני מודה שאני נהנית לראות את עצמי מסודרת ומטופחת.

jessy19

New member
אצלנו לכולם יש תלבושת אחידה

(נו טוב אני חיילת
) והאזרחים בד"כ מגיעים בבגדים רגילים לגמרי כי מרביתם מבוגרים ולכן לא משקיעים במיוחד. אישית אני משתדלת להתאפר כל בוקר אבל לא תמיד יש לי חשק ובד"כ אני רק שמה כחול בעיניים ואודם וליפגלוס.

foofoo77

New member
טוב אני ...

יש לי פס איפור קבוע בעין שעשיתי לפני כחצי שנה ... אבל מעבר לזה עם החום וכו' אני מוותרת על האיפור הפורמלי והכבד כי הכול נוזל אחרי שעה וחבל על ההשקעה . לגבי לבוש כבר עשיתי סטטיסטיקה ביום שאני לא מתלבשת להיט אני מוצפת בפגישות . אז אני מתלבשת יפה בכל יום וזהו זה !!

yuli c

New member
אז ככה...

נתחיל מזה שאני שונאת איפור. איפור זה דבר מזעזע (לרוב). לא תמצאו אותי בחיים שמה יותר משפתון שקוף וגם זה לאירועים מיוחדים בלבד. בקשר ללבוש, תראו אצלנו זה מקום עבודה קטן ומוזנח שאף אחד בו לא משקיע יותר מדי בלבוש ובכלל למרות שאני מזכירה אני הולכת הרבה למחסן ולוקחת דברים ככה שזה לא פרקטי לבוא עם נעלי עקב ובגדים אלגנטיים ובכלל הסגנון לבוש שלי זה לרוב צבעוני וזרוק ואני אוהבת לנעול כפכפים ככה שאני מאלה שאני שזורקים על עצמם משהו ויוצאים.:)

Giggle Loop

New member
../images/Emo99.gif

אני אוהבת איפור כשהוא עדין ומחמיא ולא צעקני. לדעתי זה מוסיף המון והייתי רוצה להיות הרבה יותר מטופחת ממה שאני, במיוחד במקום העבודה שבו אני אמורה להיות הרבה יותר ייצוגית. אני מתאפרת קלות כל בוקר (קונסילר, מייקאפ, פודרה שקופה, סומק ומסקרה שחורה. שונאת אודם וגלוס שמה רק לאירועים), אבל לצערי אחרי שעתיים בממוצע הכל יורד. הייתי רוצה לדעת איך להתאפר ביותר יעילות ובכלל ללמוד עוד קצת טריקים באיפור + סידור השיער, שיהיה יותר מעניין ומגוון.

התחלתי לטפח את עצמי יותר בגלל הערות

של הבוס. לבוס שלי בעיקרון יש גם משרד באירופה ושם מתלבשים קצת יותר מחויט. הוא לא כלכך אוהב גי'ינסים וכאלה אלא יותר אלגנט. אז התחלתי להתלבש קצת יותר ספורט אלגנט. וגם קצת יותר להתאפר מה שאני לא ממש צריכה. זה גם משרד של אולי 6 אנשים שגם בקושי נמצאים. עצה בקשר להשארת איפור: לשים מייק אפ לפני ולקבע אם קצת פודרה אחרי.

למעלה