שאלה של טירונית

מצב
הנושא נעול.
שאלה של טירונית

שאלה של טירונית
נאמר לי בבי"ח שתוך שבועיים מתחילת הסינרל אמור להופיע דימום וסתי (התחלתי ביום 20 למחזור). בינתיים חלפו 12 יום, רגועים ונטולי אובססיה. ואין דימום. שאתחיל להלחץ או לדחות את הלחץ עוד קצת?
כמה זה לקח אצלכן? ובהזדמנות זו תודה לכל המברכות ולדודה החדשה הנוספת. ותמלא הארץ שירת תינוקות...

Big Mama 1

New member
להלחץ? מה פתאום? ../images/Emo5.gif

שאלה של טירונית
נאמר לי בבי"ח שתוך שבועיים מתחילת הסינרל אמור להופיע דימום וסתי (התחלתי ביום 20 למחזור). בינתיים חלפו 12 יום, רגועים ונטולי אובססיה. ואין דימום. שאתחיל להלחץ או לדחות את הלחץ עוד קצת?
כמה זה לקח אצלכן? ובהזדמנות זו תודה לכל המברכות ולדודה החדשה הנוספת. ותמלא הארץ שירת תינוקות...
להלחץ? מה פתאום?

זה דיכוי, לפעמים זה עוד יותר מידי טוב, אז תחכי קצת ומקסימום טלפון לרופא.
במחזור טיפול היחידי שהתחלתי לקחת דיכוי (דקא' קצר) המחזור התעכב באיזה יומיים שלושה, לא נורא.

Big Mama 1

New member
../images/Emo163.gifשהתחלתי ביום ה21, כמובן...

להלחץ? מה פתאום?

זה דיכוי, לפעמים זה עוד יותר מידי טוב, אז תחכי קצת ומקסימום טלפון לרופא.
במחזור טיפול היחידי שהתחלתי לקחת דיכוי (דקא' קצר) המחזור התעכב באיזה יומיים שלושה, לא נורא.
שהתחלתי ביום ה21, כמובן...

לא לקחתי סינרל אף פעם. לא יודעת.

שאלה של טירונית

השיטה עובדת שוב

השיטה עובדת שוב
שיטות להזמין מכשפה: 1.להשתין על מקל (או על שטר של 20 ש"ח כמו שיעצו לי פה פעם) 2.לכתוב שאלה בפורום בנושא. בקיצור הדימום החל, ביום א ביקורת ויהיה בסדר. רק מה- העייפות גומרת אותי. ובנוסף לכל הצרות גם התחפפה לי העוזרת (שממילא התכוונתי לפטר, אבל באופן אלקטיבי)

יש לי עוזרת מעולה ../images/Emo70.gif

השיטה עובדת שוב
שיטות להזמין מכשפה: 1.להשתין על מקל (או על שטר של 20 ש"ח כמו שיעצו לי פה פעם) 2.לכתוב שאלה בפורום בנושא. בקיצור הדימום החל, ביום א ביקורת ויהיה בסדר. רק מה- העייפות גומרת אותי. ובנוסף לכל הצרות גם התחפפה לי העוזרת (שממילא התכוונתי לפטר, אבל באופן אלקטיבי)
יש לי עוזרת מעולה

איפה את גרה?

ולא התייחסתי למה שכתבת ../images/Emo4.gif

השיטה עובדת שוב
ולא התייחסתי למה שכתבת

אני לא מתכוונת להשתין על מקל גם אם יגידו לי שבטוח מיליון אחוז יהיו שני פסים
כתבתי כבר כמה שאלות בנושא ועדיין לא קיבלתי
כנראה היא התערכבה אצל האנשים הלא נכונים. מרגיז באמת שהעוזרת עוזבת דווקא באמצע טיפול או כשלא בא לנקות (שזה תמיד אצלי
) והכי מעצבן זה להסביר לעוזרת חדשה הכל מחדש. מאחלת לך בהצלחה בשני התחומים-עוזרת וכמובן טיפולים.

אילו שאלות, צביה?

ולא התייחסתי למה שכתבת

אני לא מתכוונת להשתין על מקל גם אם יגידו לי שבטוח מיליון אחוז יהיו שני פסים
כתבתי כבר כמה שאלות בנושא ועדיין לא קיבלתי
כנראה היא התערכבה אצל האנשים הלא נכונים. מרגיז באמת שהעוזרת עוזבת דווקא באמצע טיפול או כשלא בא לנקות (שזה תמיד אצלי
) והכי מעצבן זה להסביר לעוזרת חדשה הכל מחדש. מאחלת לך בהצלחה בשני התחומים-עוזרת וכמובן טיפולים.
אילו שאלות, צביה?
תשאלי שוב- אולי אני אדע.

venus13

New member
אולי זה הזמן לעשות בדיקת בטא?!

שאלה של טירונית
אני מכירה מקרוב מאוד מישהי - שהמחזור לא הגיע אחרי דיכוי אבל משהו אחר כן הגיע... בהצלחה ונוס

לא אני

אני מכירה מקרוב מאוד מישהי - שהמחזור לא הגיע אחרי דיכוי אבל משהו אחר כן הגיע... בהצלחה ונוס
לא אני
א. כי המחזור כן הגיע ב. כי עם חצוצרות חסומות IVF זו הדרך היחידה להרות (אלא אם כן יתרחש בי תקדים מריה הבתולה שהרתה ללא מגע גבר...)

מצב
הנושא נעול.
למעלה