שאלה של טירונים

zara55

New member
שאלה של טירונים

יש לנוכלבה חדשה בת 10.5, מקסימה ומתוקה. היא שועלית מעורבת. לקחנו אותה גם בגלל שהיא משגעת וגם בגלל שרצינו כלבה מאולפת והגיל לא ממש הפריע. לפי מה שקראתי בפורום, 11 זה גיל יפה לכלב(!!!). כמה זמן עוד יש לנו איתה? מה המקסימום? והאם יש סימנים של זיקנה אצל כלבים? אילו? תודה!

מייקלס

New member
../images/Emo140.gif

תתחדשו, ואני חייבת לומר - כל הכבוד ! אני חייבת לציין שזאת אחת ההודעות היותר מרגשות שקראתי בפורום לאחרונה -לא הרבה אנשים מאמצים כלב אך ורק בגלל שהוא קיים ומשגע - בלא כל שיקול אנוכי. ולשאלה, הכלבה למעשה נכנסת לקטגוריה של "קשישה", אבל הכל תלוי בגודל הכלבה, גנטיקה, איכות החיים שהיא תקבל בעתיד, וכמובן מצבה הפיזי והחיוניות שלה כיום. כעיקרון, רוב הגזעים הקטנים (ובעיקר השועליים) יכולים להגיע לתוחלת חיים די גבוהה, והממוצע הוא בין 16 - 20 שנה. (לי באופן אישי היה כלבון שחי 20 וקצת שנים). ממליצה - ליצור קשר עם וטרינר טוב, (הכי טוב וטרינר ששמו עובר מפה לאוזן) לקחת לבדיקה ראשונה, לקבל הסבר מקיף לגבי טיפולים/חיסונים עתידיים, והכי חשוב לגבי תזונה. כלבים בגיל מבוגר זקוקים לתזונה שונה מכלבים צעירים. את ההחלטה לגבי התזונה ניתן לקבל ע"פ מצבה הפיזי של הכלבה ורמת הפעילות שלה. שוב, "שאפו" וב

feline9

New member
רציתי להצטרף למייקלס

בהתרגשות ובעידוד - כן ירבו אנשים כמוכם!!

ניל´´י

New member
הרשו גם לי להצטרף !!!

כל הכבוד לכם!!! דבר נדיר שמשפחה מאמצת כלבה כל כך מבוגרת!!!

zara55

New member
תודה!

תודה לכולכם! היא באמת משגעת, עליזה ומקסימה. היא בעיקר כרוכה אחרי (וזה אחרי שאני הכי התנגדתי להביא כלב הביתה . . .) ובכלל שמחה לראות את כולם ומביאה אושר רב לכולנו. נקווה שהיא תחיה איתנו עוד הרבה!

feisa

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif

מנסיוני, עד כמה שזה אולי ישמע מוזר לחלק, זה בדיוק מה שקורה בד"כ. הכלב/ה נקשר הכי הרבה למי שהכי פחות רצה שהוא יגיע ולהפך.

מייקלס

New member
../images/Emo6.gif- כמה שאתה צודק ../images/Emo70.gif

דו שיח אקראי -
- יו איזה כלבה יפה, שלך?
- שלי ??? מה פיתאום היא של הבת שלי, והיא בכלל לא חמודה, אבל מה, מסכנה אף אחד לא מטייל איתה.... תגיד, היא לא נראת לך רזה?
רזה? לא - היא אפלו מעט שמנמונת...
- אני באופן אישי לא סובלת כלבים, אבל חארם, מסכנה כל הזמן רעבה, לא נותנים לה לאכול הילדים.. אני בדרך לוטרינר, רואה את הפצע על הראש?
- פצע? לא לא רואים כלום, אני חושב שזב בכלל כתם קטן של ליכלוך.
- מגעילה הכלבה הזאת ומעצבנת, אתה בטוח שזה לא פצע??? טוב, בטח לא רחצו את המלעונה כבר המון זמן. אם הוטרינר יגיד שזה ליכלוך, אני אקח לספרית כלבים לרחצה, שהמטומטמת לא תתגרד........... מוכר

למעלה