שאלה של חיים ומוות

בערעלע

New member
שאלה של חיים ומוות

אני בתול,מה עושים?

lolypop6

New member
מכירים מישהי, לבסוף גם אוהבים,וכשמרגיש מתאים

לשני הצדדים גם שוכבים:)

בערעלע

New member
אז ככה

אני מאובחן כאספרגר,סכיזופיטלי,OCD,טוראט(בעבר),אין לי קשר עם הסביבה,מעדיף שלא יהיה גם,אני לא נראה רע במיוחד,הייתי עם נפקניות,אך האם היותי מזמבר נפקניות הופכת אותי ללא בתול? או שמא אני אמור לבזבז את הוני על נקבה שאינה עוסקת במקצוע עתיק היומין הנ"ל,למען איחשב לעדר הנורמלי והמשעמם?

lolypop6

New member
אתה צריך עזרה מקצועית.. אני לא באמת יכולה

לעזרו לך בזה..=\

בערעלע

New member
אני צריך לגמור עם מעצר הבית

זה הפתרון,אני משועמם אחושרמוקה,בכל מקרה,אני אכן מאובחן כך,אך לא התאהבתי מעולם,באף אחת,אני מאוד אטום(האספרגר כנראה),אני לא אוהב נקבות ולא אוהב ילדים,אני מאוד אוהב להיות לבד,רציתי לדעת אם זה נורמלי לאהוב להיות לבד,כי בתור מי שרואה את העדר,כצופה מן הצד,זה נראה שהסיוט הכי גדול של האדם זה לסיים את חייו לבד,קצת תמוה בעיני,כי לי זה אידיאלי. תהיי ממתק טוב ונסי להשיב לי על כך

לא פגעת באף אחד בזה שאתה מעדיף

ליהיות לבד.
זה לא פשע. אתה אדם מבוגר ויכול להחליט בעצמך.
אני כן הייתי ממליצה למצוא דרך לצאת מהבית,דבר שלא סותר את ההעדפה ליהיות לבד.
לזה צריך כנראה עזרה.
לגבי בתולין,אף אחד לא יכול להגיד לך מה אתה כן ומה אתה לא. אם כך אתה מרגיש לגמרי זה כנראה נכון מאוד מבחינתך.

בערעלע

New member
זה נכון שהייתי אגרופוב בעברי

מגיל 12 עד 19 לא יצאתי מהבית בכלל,קרי:לא שהיתי בשום מסגרת,אם זו פדגוגית או אנערף,וזאת מסיבות אישיות שלא אפרט,קיבלתי פטור אז. אך הפעם מעצר הבית הוא על סחר בטטרא הידרו קאנאבינול(זה נשמע יותר מלכותי מלומר שסחרתי בחשיש
).
לגבי השאר,תודה בכל אופן,את ממתק אמיתי

Megie

New member
היי

זה ממש לא עיניין של חיים ומוות..
הכל מגיע בזמנו, אל תלחץ מזה..אני יכולה לספר לך שהרבה גברים איבדו את "בתוליהם" בגיל מאוד מבוגר..הכל בסדר

שלום

השתתף בהרבה מסגרות שמעניינות אותך, כמו חוגים, מועדונים חברתיים ולימודים. שם צור קשרים מתוך חיבה ואהבה והשקע בהם בנתינה רגשית כנה ורצינית. לאט תמצא אהבה שיהיה לך גם קשר גופני טוב אתה. השתדל ליצור את קשריך הגופניים מתוך אהבה ולא סתם.

למעלה