שאלה של חיים או מוות

eli2006

New member
שאלה של חיים או מוות

שלום. יש פלישטישן 2 (ps2) ועוד 110 משחקים. השאלה היא: האם כדי למכור הכל ולקנות xbox או להישאר אם ה סוני? (אם גוק) אתה מחליטים

SolidSnake

New member
עד שלא תבדוק את הבוקס אל תחליף

כי לדעתי ולדעת רבים הפס2 הרבה יותר טוב מהבוקס.

eli2006

New member
אני קונה xbox חדש

אני קונה xbox חדש אם גוק וגם אני יכול להשיג את כל המשחקים בחינם השאלה היא אם כדאי למקור את הסוני ולקנות xbox???

D1GanGstA

New member
כדי לך מאוד

קודם כל הולך לצאת בסוף החודש ציפ עם הלחמה אחת דבר שני אתה לא יודע כמה משחקים טובים הולכים לצאת לXBOX שיאשיר לPS2 רק אבק מאחורה אני כבר רואה איך העניינים מתחלים להתגלגל כולם אוצים למכור את הPS2 ולקנות אקס בוקס ומי אז הורדת המכיר ל200 דולר המכירות קפצו ב130 אחוז

SolidSnake

New member
ועדיין המשחקים הכי טובים של הבוקס,

בטבלת המכירות במקום ה20. המשחקים הכי מצליחים של הפס2 נמצאים בחמשת המקומות הראשונים של טבלת המכירות. לפס2 יצאו משחקים הרבה יותר טובים השנה, GTA: Vice City, Onimusha 2, Racthet and Clank, Ecks vs Sever, Kingdom Hearts, Devil May Cry 2, Final Fantasy X, Gungrave ועוד...

D1GanGstA

New member
אתה מטומטם אתה אאאאא

כמה זמן יש את האקס בוקס וכמה את הפס2 יש הרבה יותר פס2 בעולם ובגלל זה יש יותר מכירות למשחקים של הפס2 חכה חכה האקס בוקס עדיין מכשיר צעיר חכה לאוקטובר זה הזמן שהאקס בוקס יפרוץ וישאיר את הפס2 מאחורה

SolidSnake

New member
על מה אתה מדבר,

יש מקומות בעולם שהפס 1 מוכר יותר מהבוקס, חחח. למה לחכות למשהו שלא יבוא?

XcalibEr

New member
המשחקים על PS2 שעד עכשיו..

המשחקים אשר עד עכשיו יצעו, על PS2 יותר איכותיים מהXBOX, ואי אפשר להתוכח עם עובדות. תמיד סוני שולטת על מהקומות הראשרונים, כאשר XBOX מדדא במקומות 20 ומטה. כרגע, רוב המשחקים של ה XBOX , או שהומרו מהמחשב (בכלל התהליך הפשוט הכרוך בכך) או שנלקחו מה PS2. ביל גייטס אפילו שילם כסף רב, בכדי לגרום ל ROCKSTARS להפר חוזה בלעדיות עם סוני בכדי להוציא את GTA3 ל XBOX. עכשיו הוא החליט לקנות את EA. מה הצעד הבא?? לקנות את כל חברות המשחקים, בכדי שלא יצאו משחקים לשום קונולה רק לXBOX?? האם אתם באמת רוצים לתרום למלחמתו של ביל גייטס בתעשית הקונולים, הרי את עולם המחשבים הוא הרס בצורה מקצועית, האם אתם רוצים סוף דומה לעולם הקונסולים?? תחשבו על זה. בו נצא מתוך הנחה שהXBOX קצת יותר חזק מPS2 (למרות שאני לא מסכים עם זאת), האם תמורת קצת יותר קוח, תוותרו על אמינות, איכות!?? בעובדה שהXBOX תוכנן על בסיס מחשב, זהו פתח לצרות אשר יבואו עליכם, ולא תדעו איך לצאת מזה. סוף עידן הקונוסולים. יוסי

mortinos

New member
תזכורת לכולם- גם עיוור בוחר x-BOX

חבל על הזמן שלכם . הX-BOX הוא קונסולת העתיד וה ps2 שייך לדור הישן. כל מי שראה את המשחקים על הX-BOX מול הps2 יכול רק לקנא או מקסימום להזיל ריר. כל מי שחוזר מאירופה בימים אלה ,רואה בכל חנויות האלקטרוניקה והצעצועים הגדולות רק קונסולה אחת---- X-BOX. המכשיר נכנס חזק מאוד ונימצא בחודש האחרון במקום הראשון לפני הps2 בהולנד ובצרפת. באנגליה עדיין מוביל ps2 בעשרות בודדות בלבד וסביר להניח שגם שם ה X-BOX יעבור אותו.בקשר למשחקים-הבום הגדול לפנינו 123 משחקים צפויים להגיע עד חודש נובמבר.כל מי שעיניו בראשו קונה כעת X-BOX .כל 12 הקונסולות שהיו בחנות למשחקי טלויזיה בקניון הזהב נמכרו עד אתמול מוצאי שבת בתוך 13 יום. בחנות נוספת בתל אביב ברח קינג גורג הקונסולה נימכרה ואין אפשרות לקנות אותה אלא,להזמין אותה ולקבל בעוד חודש בערך. אלו העובדות ולגבי ה ps2 אפשר לומר "עולם הולך ונעלם".

SolidSnake

New member
מה?

הפס2 מכר 30 מליון יחידות בזמן שהאקס בוקס מכר 4 מיליון. אני לא מבין איך אתה יכול לטעון שאת הפס2 כבר לא קונים ורק קונים את הבוקס כי זה כל כך לא נכון. המכירות החודשיות של הפס2 יותר ממשלשות את המכירות החודשיות של הבוקס.

mortinos

New member
אם לא עכשיו אז מתי?

חביבי עשה זאת מהר. כי הרבה כבר מוכרים ועוד מעט גם לא יהיו קונים.כי מי שיודע קונה רק X-BOX. xbox זה הדור החדש .

SolidSnake

New member
למה לא למכור?

אתה רוצה שיטעה כמו שאתה טעית? אין משחקים טובים לבוקס חוץ מ DOA3 ו Halo. לפלייסטיישן 2 יש את Metal Gear Solid 2,Devil May Cry, Fantasy X, Ico, Baldurs Gate: Dark Alliance, Medal of Honor Frontline, Aggressive Inline ועוד... גם יצאו לפס2 בעתיד משחקים מצויינים: Xenosaga, Ratchet and Clank, GTA:Vice City, Kingdom Hearts, Gungrave, The Matk of Kri, Onimusha 2, Final Fantasy 11, Devil May Cry 2, Tenchu 3 ועוד...

למעלה