שאלה של חדש

guyko

New member
שאלה של חדש

אני חדש בעסק. קיבלתי את ה-FSX והוא עובד טוב על המחשב שלי. אני כרגע לוקח קורס טייס על הצסנה ולומד להטיס את הדבר הזה. מה כל השאלות של החברה כאן בנוגע להורדות קבצים? יש קבצים שכדאי להוריד כדי לשפר את חווית המשחק? מאיפה? יש טיפים נוספים לטטיס המתחיל? יש שיתוף רשת? המון תודה

אבירן171

New member
תשובה של וותיק

יש אתרים כגון AVSIM , שהוא נחשב הטוב ביותר מסוגו, להורדה של: מטוסים, מקומות, נמלי תעופה, שדות תעופה, קבצי אודיו(קול, אם תנסה לטוס בבואינג כלשהו, אתה תשמע רעש שדומה לזה של שואב אבק(כדברי אחד המנהלים פה)) ועוד.יש אתרים לטיסה ברשת, אבל רובם דורשים קצת ידע מוקדם(תהרוג אותי לא יודע למה, אתה בא להנות אבל בשביל זה צריך ללמוד(לא שיש לי בעיה עם זה)) ואחד מהמוכרים ביותר שעכשיו גם משתף פעולה עם אל על הוא VATIL (החטיבה הישראלית של VATSIM) נ.ב: בשביל AVSIM צריך להירשם(בחינם), ואפשר להוריד חופשי(בחינם).

berdim99

New member
על ידע מוקדם

יש גם את רשת IVAO שבה אפשר לטוס Online. לגבי ידע מוקדם - הידע המוקדם הדרוש על מנת לטוס בשתי הרשתות הוא מאד בסיסי - היכולת להתחיל טיסה בחניה, להסיע, להמריא, לנחות ולציית להוראות בסיסיות של פקח (כמו פנה לכיוון 300, טפס לגובה 3000 וכו'). המעבר מטיסה offline ל-online הוא מאד מאד מומלץ - ההבדל הוא אדיר - טיסה ליד טייסים אמיתיים, ועם פיקוח של בני אדם - לא מחשב שתמיד עובד לפי אותם חוקים, שבינם לבין המציאות אין דמיון הרבה פעמים.

אבירן171

New member
עד שהוא יצליח לנחות זה יוציא לו את

המיץ. אני יודע כי גם אני כמעט כל הפעמים מפספס את המסלול. חוץ מזה, לדבר ככה בקשר זה מעצבן, לדבר עם מבטא ישראלי אנגלית.. אומנם זה יותר מובן ברוב המקרים משל האמריקאים, אבל זה נשמע די דבילי..

למעלה