שאלה של חדשה...

שאלה של חדשה...

איפה אפשר להשיג פאזלים איכותיים של 1000 חלקים ומעלה? לא דרך קנייה אונליין...חנויות צעצועים למינהן?יש למישהו הצעה ספציפית לחנות? תודה לעונים?

לללה1

New member
בטויז אר אס יש

למרות שהמיבחר שלהם (בירושלים לפחות) לא ממש גדול

The Halo Killer

New member
כן בטויז אר אס יש

אני קניתי ב"חונים קונים" בראשון לציון את הפטזלים שלי. יש מבחר, אבל רובם לא באיכות טובה. מהטובים יותר יש ממה לבחור, אבל אם תבואי עם תמונה מסויימת בראש של מה שאת רוצה לקנות תתאכזבי.

אליקו30

New member
הצעה שלי

נפתחה חנות חדשה שכל כולה עוסקת רק בפזלים בדיזינגוף סנטר ליד הום סנטר שמה B&M אם אני לא טועה אבל קשה לפספס אותה כולה מלאה פזלים והדובדבן שבקצפת הוא שאם קונים 2 פזלים מקבלים הנחה ענקית אני קניתי 2 פאזלים 1000 חלקים שכל אחד מהם עולה 149 בנפרד ושילמתי רק 205

solitaryshell

New member
ההצעה הזו נחשבת פירסום!!!

פעם הבאה בבקשה לשלוח עצות כאלה במסר אישי, או להכניס ללוחות הפורום ולהפנות לשם! מלבד זה אני רוצה לציין שהנחות אלו אינן תקפות בכל פעם שקונים פאזלים בחנות, אלא רק כאשר יש מבצע של פאזל שני בחצי מחיר (רק כדי לא להטעות את חברי הפורום).

אליקו30

New member
תאמין לי אני האחרון שארצה לפרסם

מה לי ולהם פשוט ראיתי משהו טוב ורציתי להמליץ אז למה לא מה חייבים לקנות ביוקר ?????? אני מאוד הייתי שמח לקרוא על מקומות שמוכרים בהם פאזלים בזול ואיכותיים

solitaryshell

New member
ולשם כך יצרנו את הלוחות ואתם

מוזמנים לכתוב שם ולספר לנו על מבצעים

arielle2

New member
אליקו יקר,ברוך הבא לפורומינו הדל

לאור בעיות בעבר, החלטנו בפורום על איסור פרסום ונבקש ממך לכבד את זה. חנות הפאזלים ממש לא חדשה, קיימת כבר לפחות שנתיים וכל חובב פאזלים מכיר אותה, ובוודאי חברי הפורום. פאזלים איכותיים ובזול ניתן למצוא בעוד הרבה מקומות וראה בלינקים שלנו. אני עצמי רכשתי פאזלים בכמה אתרים בחו"ל והמחיר יצא לי זול יותר גם עם הדמי משלוח לארץ. בברכת פיזול נעים.

ברשת הפנינג יש פאזלים טובים

גם בדיונון. בסטימצקי יש אבל המבחר לא גדול. למעשה כמעט בכל חנות צעצועים יש כמה - שווה לשאול.

arielle2

New member
פאזלים איכותיים

איכות נקבעת לפי החברה המייצרת ולא לפי חנות. רוב החנויות בארץ מוכרות את אותם הפאזלים, של אותם החברות: קלמנטוני, אדוקה, ראוונסבורגר וריקורדי-ארטה. בחנויות הקטנות - מבחר קטן, בחנויות הגדולות - מבחר גדול. כל החברות הנ"ל נחשבות איכותיות.

למעלה