שאלה של חדשה

alexandron

New member
שאלה של חדשה

תגידו, אתם שם,...
יש איזו מקבילה בצד השני לאותה תחושת 'מלאות' סאבית שכזו שמלווה לעתים מפגשים מוצלחים? ז"א... יש את זה באופן כללי. בין אנשים ז"א. מעין סיפוק מלווה נינוחות וקלילות חיה שכזו. אבל כשאני מרגישה באמת 'מלאה' זה משהוא טיפה אחר, משהוא 'סאבי' שכזה, משהוא מלווה ב'כשכוש זנב' ובשחרור כאבי ובכלל. יש לזה מקבילה בצד השני? איך זה מרגיש? (אגב, תודה המון לסתיו שטיפה כתב לאחרונה על דברים שסיקרנו אותי תמיד...) אני לא מתכוונת בזמן, אלא לאחר מכן. משהוא כזה שמספיק לכמה ימים לפחות. משהוא שמניח את הדעת ואת הפרפור הזה בבטן שרוצה שירמסו אותו. משהוא שגורם לי להפסיק מעט לנשוך את השפתיים. זה אצלי. לרוב האנשים אני מניחה אין פרפור כזה בבטן, אולי אחר. לא יודעת. סתם תוהה בפרהסיה. תוך כשכוש בזנב. גם כן לא רע. עד כדי כך מכשכשת שנדמה שויתרתי על אותו ריגוש חסר אונים נפלא כל כך מזמן...

Master Stav

New member
כן יש

אחרי מפגש מוצלח ....יש תחושה של נינוחות מצד אחד ופרץ של אנרגיה מטורפת מצד שני יש שיקראו לזה אנדרנלין ראש ....אחרים ימצאו את זה כהתמלאות מתוך האקט אצלי לפחות מדובר בשילוב של השניים והסיפוק העצום .....כן כן הקישקוש בזנב שמראה עד כמה הגעתי למטרה לשיא אליו שאפתי להגיע ..... אני בונה בראש סשין תוך כדי האקט יש לי תוכנית פחות או יותר למהלך הדברים תוכנית שלעולם לא ממש מתרחשת אלא מהווה רק בסיס נושא האפטר קייר הרעידות הקטנות שלי לאחר המפגש הן אלו שסמלות לי את ה"דומספייס"

alexandron

New member
תודות ../images/Emo13.gif

אוהבת שאתה מבטא מה שאתה חושב. רק לא מזמן הפנו את תשומת לבי לכך שזה בעצם די נדיר.

Master Stav

New member
מכיר פה עוד כמה כאלו

בגלל זה אני פה .... בגלל זה אני מרגיש פה בבית בגלל זה ....בגלל האנשים

לולה 123

New member
כן

בוודאי שיש סוג של מלאות כזו שעוד רגע זה פורץ מהנקבוביות. יש גם סוג של התרוממות שכזו , מן הרגשה כאילו הילכת בגובה 5 ס"מ מעל פני האדמה . כאילו כל מה שמתרחש מסביב לא ממש נוגע בך , כאילו בא מתוך בועה שמסביב שלא נוגעת בך. יש גם את החיוך הפנימי הזה ורק את יודעת למה הוא מולבש עליך ... תתענגי מזה... במקביל קחי בחשבון שאחרי כמה ימים יכולה להיות צניחה ובגללה אפשר להרגיש מן "דאון" שכזה . זה יכול להיות מלווה במצב רוח רגיש , אפילו בבכי לא מוסבר מכל דבר (או שזה קורה רק אצלי , הבכיינית הידועה ...). אולי זה מאותת לך שהגיע הזמן להתמלא מחדש...

לולה 123

New member
וגם

כמובן שכתבתי מהצד שלי כמובן שאני מבינה שיש את זה גם בצד השני

G I R L P

New member
את מתכוונת

מה את תקחי!!!! האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רק לא הסקלפל!!!!

הריגוש שבשליטה, לשולטות,מזכיר את מה

שניסית להסביר. כשאני מפשילה בנחת את התחתון,מתבוננת בו בדממה ומלטפת.אני חשה בדיוק אותו הדבר. תחושה משכרת ועצורה שהטוסיק הפילאי ששוכב לפני, בכניעה כנה, שייך ל י. הגוף הנשי השוכב פה פרקדנ רוצה להיות רק שלי. זה פרפרים אמיתים! 000בדרך כלל גברים נשלטים רוצים לגמור. נשים רוצות להישלט.באמת. 00זה עושה לי את זה. עד לטירוף חושים.0 את מסכימה איתי? מבינה אותי?

Master Stav

New member
סטטיסטיקה ...

מאיפה הסטטיסטיקה הזו ? על בדרך כלל היו לך 100 גברים ו100 נשים נישלטים נישלטות ? צר לי אבל הנתונים בידיך אינם נכונים

סטיסטיקה? מה פתאום! תחושות אישיות.

וזה הכל. למה ללכת על כזה גדול, כשאנו נהנות מכ ז ה קטן? . . . . .

Master Stav

New member
שנון בלונדיני ...מה שאומר דרשני

את עושה הכללות ..... יש לי פריחה מהכללות ....ובקיץ פריחה עם זיעה זה ...בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אז או שאת בלונדינית .....וזה בסדר או שאת שנונה ....וגם זה בסדר אבל השילוב של השניים ....נו באמת ......זה ממש ז...............................כזה קטן .

alexandron

New member
שאלתי על אחרי.

על התחושות שאחרי הסשן. על הקלה או התפכחות או משהוא אחר דומה אם ישנם.

למעלה