שאלה של חדשה..

ema67

New member
שאלה של חדשה..../images/Emo140.gif

הגעתי לכאן במקרה ואני מוקסמת .. לא בטוחה שאשאל את השאלה הנכונה אבל מנסה.. הכרתי מישהו.מהתחושות הראשונות היה ברור לי ש עלי ללכת עם הלב ,כל כולי שיש פה משהו מעבר... נתקלתי בו בעבר פעמיים. את הפעם הראשונה לא זכרתי-רק בדיעבד התברר שגם מהמפגש ההוא בקצר של כמה דקות יצאתי בתחושות חזקות. בפעם השלישיית כבר נוצר קשר ממשי,מוטרף בעוצמת התקשורת. המפגש עצמו היה אינטימי מאוד ,חם ממרגש,מקסים ,עם מבוכה אבל תחושות שמרחפות. אחרי המפגש הוא קצת נעלם. אני עברתי שבוע ,עמוס מאוד ריגשית,גם בחיי וחיי הסובבים איתי וגם בפער בתחושות למציאות. התחלתי לראות הבזקים.. פניתי לפריסה בקלפים. התשובה שקיבלתי היתה שהיה זיהוי נשמתי,שהיינו פעם יחד בגלגול אחר,שהקשר היה אינטימי ,ושאני זו שנטשתי.. כרגע הקשר עדין לדעתי בגישושים. התחושות שלי אותן תחושות. ומכיוון שאני חווה זאת פעם ראשונה ובעוצמות כאלו. נאם יש דרך פה,לדעת יותר ? עלי ?עליו ? על הגילגול ? תודה מראש..

רותי 11

New member
ema67 יקרה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל בזה שברור שהיו לכם גלגולים קודמים ואפילו הייתי אומרת שיותר מאחת (בגלל עוצמת הרגש) אני מקבלת תמונה שקשורה למדינות הבלקן (בגלל הבגדים) אני רואה אותך צעירה ונאווה, עם שיער אסוף בצבע ערמוני, אני רואה אותך עם גבר (הגבר שאליו התכוונת) אני רואה אתכם מחוברים פיזית, אני רואה שני אנשים בעלי מזג חם, מאוד יצריים הרבה אשר סביבכם, אבל אותה אש כמו שהיא משכה את כם אחד לשני היא גם הרחיקה אתכם אחד מהשני בסופו של דבר, כי אתם המון התנצחתם אחד עם השני ולא היה שקט ביניכם, אתם מאוד נמשכתם אחד לשני פיזית, כל פעם שנפגשתם עפו גיצים של אש ביניכם, בסופו של דבר אותה התנצחות אותה אש היא זאת שהפרידה ביניכם כי היה לכם קשה לחוד אבל גם קשה ביחד, מה שבאתם לעשות כאן זה לגשר על אותם פערים ושתהיה ביניכם תקשורת טובה מכל הבחינות ולא רק מהבחינה הפיזית.

ema67

New member
מדהים...

ההבזקים שהיו לי היה בהם הרבה אור ואש..ועיניים קורנות. ואני הייתי אדמונית בשיער.. אני ראיתי מרחבים ירוקים ,ומים ,אולי אירלנד .אולי. לגבי השאר..נהדר. מחזק את התחושות. אני פה יושבת ומחייכת.. תודה..

the pitria

New member
גם אני רוצה לפגוש מישהו מוכר... מחיים קודמים-

אבל זה לא קורה...

רותי 11

New member
the pitria מתוקה- כל מי שאת

מכירה היום את מכירה מתקופות חיים אחרות כל אחד ללא יוצא מן הכלל וזה נכון לגבי וכלם כמובן

the pitria

New member
אני יודעת, אבל-

לא הרגשתי שאני מכירה אותם כשהתחברתי אליהם. אני גם באופן כללי, לא בן אדם ידידותי במיוחד. הם התיידדו איתי, ולא ההפך.

רותי 11

New member
את לא חייבת להרגיש את זה

כי בעינייך זה טבעי - את מתחברת למי שצריך וזהו כמו שיש לך משפחה ואת מחוברת אליהם באופן טבעי לא שאלת אם את מכירה אותם או לא פשוט הכרת אותם

רותי 11

New member
עו משהו פטריה - ככל שתאפשרי

לעצמך לחוש ותפתחי את הלב את גם תרגישי את אותם רגשות של הכרות.

ema67

New member
תשמעי

אם זה נראה לך פשוט.. התחושות מציפות.. אין לך מושג מה זה מעביר אותך שום דבר לא לוגי או הגיוני חוץ מהצורך להיות שם,להגיע ,לדעת..לגעת. ואת מקבלת סימנים אחד ועוד אחד ועוד אחד.. כולם חושבים שירדת מהפסים גם את חושבת.. אבל התחושות.. והוא נעלם. את לא יכולה להגיד כלום. מה תגידי לו. אני יודעת ? ואז פותחים לך בקלפים. והאשרור הזה. ואני לא פתחתי בקלפים בחיי אולי פעם אחת .. מה לי ולזה ,מה לי ולהבזקים. מה לי ולזה שכל פעם שאני רואה את פניו נשימתי נעצרת.. אז זה בא לי בהפתעה מוחלטת והוא קסם של איש והדרך ארוכה.. אבל זה באמת באמת בא בהפתעה..

shandror

New member
ואת..

מקבלת את זה באהבה שהוא נעלם? איך את מתמודדת עם זה? גם הידיעה שאולי עברת פה שיעור ואת צריכה להינטש על ידו לא מחלישה את עוצמת הכאב - או שכן? ספרי..

ema67

New member
שאלה נהדרת.

בפועל ברור לי שטסנו קדימה ואולי עכשיו הוא מנסה לאפס את זה. מצד שני,הרי איני מכירה אותו,בקושי יודעת עליו דברים,מי יודע מה באמת עבר או עובק עליו. עם נטישה יש לי בעיה באופן כללי. די ננטשתי על ידי משפחתי ככה שמביחנתי ללכת אחרי הלב ,וכביכול להנטש שוב -זה בעייתי. מאוד. אבל לא משליכה עליו.זה שלי. הוא אדם שנכנס לי לחיים ,זה טרי ,זה חדש ,זה בבניה.. ואם זו הנטישה היחידה ,הרי שמקבלת באהבה. באופן כללי.מקבלת אותו. לא ברור לי למה. אולי הרקע של הגלגול נשמות. אולי באמת מה שאני רואה בו. ואני רואה המון.

shandror

New member
תובנה מדהימה

אשריך!! הייתי רוצה לדעת גם יותר על עברי באותו הנושא - בגלגול הנשמות!

shandror

New member
אשמח ל..

לדעת יותר - לאן זה התפתח - שתפי אותי - אפילו אם זה רק במסר - אשמח לקרוא ודרך אגב: שתינו חולקות יותר מפורום אחד - אז: אנחנו באותו ראש!!

ema67

New member
רותי היי

מקפיצה שוב... מאז לא נוצר קשר ,הבן אדם די בהתעלמות.. סמס פה ,מסנגר שם,מסרים של רוצה לראות או אולי מגשש אין לי שמץ. מאדם תקשורתי להפליא,שמקצועו להתעסק בתקשורת הוא חתך לגמרי תקשורת.. יש כאילו פער עצום בין מה שהורגש בדינמיקה -לבין מה שקורה בפועל וראוי לציין שגם עד המפגש היה האי בהירות הזאת,הרגשתי שהוא לא בטוח,מהסס אבל הדינמיקה התקשורתית היתה אש... אני יודעת שריגשית הוא לא פנוי.הוא כנראה בקשר עם האקסית. הוא מעולם לא אמר דבר,נודע לי במקרה דרך מכרה משותפת. לא נגע לי כהוא זה -כי התחושות אותתו משהו אחר. מקורבי לוחצים עלי להרפות ,גם תחושתית..לא לשלוח לו יותר איתותים.. עבר חודש מהמפגש אחת לשבוע הוא יוצר תקשורת קלה.. כל ההתנהלות מנוגדת למי שהוא ומנוגדת לגמרי למי שאני. בסיטואציה אחרת ,הייתי מזמן נועלת את הדלת... האם יש לך טיפ שיכול לעזור לי להבין מה קורה ? למה הדממה הזאת ? האם עלי להרפות גם מחשבתית.. המון תודה מראש..

למעלה