שאלה של זמן

שאלה של זמן

כמה זמן זה נסיעה מנתניה לתל אביב? נתניה זאת עיר שיש בה מה לעשות? יש בה חיי לילה? מה יש שם בגדול?זאת עיר ללא הפסקה?

Lost Lullaby

New member
בקשר לזמן

תלוי בזמן ובעומ התנועה קרה לי שלקח לי 20 דקות להגיע, כי היה בוקר והיה כביש ריק קרה שלקח גם 40... בעיקרון, חצי שעה לדעתי

כמו שליבי אמרה מעליי..

זה באמת תלוי בעומס ובתנועה בכביש- בין 20 דק' ל50 דק' בערך. ויש מה לעשות בנתניה- קודם כל, זאת העיר היחידה שיש בה את איקאה[אם אני לא טועה], ויש לנו מרכזי קניות מאוד גדולים. בכל מקום שתסתובב תראה מסעדה או גלידריה ובכלל אנחנו די מפותחים מבחינה של צריכה ודברים בסגנון. יש פה ושם פאבים ומקומות עם סנוקר.. אבל אפילו אם הייתי גרה בכפר סבא או בחיפה הייתי אומרת שהמועדונים הכי טובים נמצאים בת"א ומנתניה יש גישה טובה לשם

הממ

יש בה מה לעשות? כן, בטח. יש לנו מרכזי קניות (חבל על הזמן, יש לנו קניון פשוט פצצה) יש לנו חיי לילה (רק אל תצא למועדונים וסנוקרים בשישי, אם אתה רוצה להמשיך לחיות את אותם חיי לילה..) יש לנו שוק פצצה (ואם אתה מחפש לקנות חיות מחמד, פשוט תסתובב בשוק שלנו ותוך פחות מדקה תמצא חיה קטנה ושעירה שתתאים במיוחד לך (או שהיא תמצא אותך.. עשית את כל החיסונים, כה?)) אבל ברצינות עכשיו... כן, יש מה לעשות פה..

למעלה