שאלה של זוגיות?

NoaModiin

New member
יש חבר, ויש בן זוג

לא תמיד זה אותו אדם... חבר צריך בכל מצב, ובטח שאינו מטרד... הוא עוזר ונעזר ובלעדיו הכל יכל להיות קשה יותר... בן זוג מגיע עם הצורך... הצורך לאהוב, להתפנק, לתת ולקבל... אפשר בלי, אבל הרבה יותר נעים עם

אופק 3

New member
צודקים../images/Emo88.gif

כרגע החלטתי שלא לקבל החלטה, עד אשר אהיה שלם עם עצמי.. תודה

ברור שאפשר בלי.

אני כבר שנה בלי, אבל משהו בגן האנושי מתחיל לדגדג לי לרצות שוב בן זוג.

אופק 3

New member
זאת הבעיה

אני הרבה יותר משנה בלי זוגיות, ולכן קשה לי לוותר על ה"-חופש", שיש לי כרגע. אוף גם לי מדגדג..

אני אגיד לך משהו מאוד קלישיאתי

אבל כנראה שלא פגשת את הבן אדם הנכון. לי היה מאוד חשוב לשמור על החופש שלי. מאוד נהניתי ממנו. לא רציתי ללכת לאיבוד, שוב, בתוך הזוגיות. כל תזכורת של המילה זוגיות הובילה אותי לריצה מטורפת ובריחה מהירה. אבל ברגע שפגשתי את הבן אדם הנכון, הצורך בחופש השתנה. החופש השתנה. הוא נראה אחרת ומרגיש אחרת והוא לא פחות טוב ממה שהיה קודם. אני עדיין נהנית מכל הדברים שנהניתי לעשות לבד ונוסף לי הכיף של כל הדברים שעושים ביחד והכל מבלי לוותר על סנטימטר אחד מעצמי. נשארתי אותה שמ"מית, עם אותן מחשבות, אותן רצונות, אותן חלומות ואותה בחורה עם אותה עוצמה שהיתה קודם

אופק 3

New member
מסכים איתך..

אולי תכירי לי בחורה כמוך,
ההבדל ביניינו שאת סגורה על עצמך ואני לא!@ תודה רבה לכל המשתתפים, עזרתם לי מאוד, למרות שלא התקבלה החלטה סופית..

אופק, אם אתה לא סגור על עצמך,

(זהירות קלישאה בדרך) אתה כנראה עדיין לא מוכן. וזה הכי בסדר בעולם. לפני חודשיים שלושה, אם היית מדבר איתי על סתם דייטים, הייתי מתפלצת למרות שגם לי דיגדג קצת כבר לכיוון, זה בסדר, זה תהליך, וכל אחד בזמן שלו.

הדבר היחיד שאני סגורה לגביו בכל מה שקשור

אלי, זה שאני רוצה להיות מאושרת. אני מקפידה לא להשאר במקומות שעושים לי רע. חוץ מזה אני לא סגורה על כלום...
(אבל תודה על המחמאה
)

אני לא רואה את זה כבעייה-

כי אני לא רואה את זה כ"חופש" או כ"כלא" (או כל הגדרה אחרת שתתן לזה)- היה לבד, היה נחמד, גיליתי, ראיתי, עשיתי, ועכשיו אני רוצה משהו אחר- אני יודעת שבא לי לחזור הביתה לחיבוק, בא לי להתגעגע, בא לי להיות מחוזרת, בא לי לקבל SMS כשאני מסיימת לעבוד, רוצה את הזוגי הזה, הייתי ב"לבד" היה נחמד נורא, אבל זהו, הספיק לי, רוצה קצת יותר מזה, וכן, אני גם רוצה משפחה, ואת זה לא רוצה לעשות לבד.

אופק 3

New member
מיצה מותק

אני מרגיש שאנחנו במקומות שונים בתוך חיינו.. כש..ארגיש כמוך אזרום בלי בעיות.. וואוו את כבר מדברת על פרק ב' וזה רחוק ממני שנות אור..

אני עוד לא מדברת על פרק ב'../images/Emo11.gif

ממש לא רצה עם הינומה לבליינד דייטס
לא כ"כ יכולה לחשוב עכשיו הרגע על עוד חתונה, אבל אני יודעת שבעתיד ארצה (שוב, לי אין ילדים, אני במקום אחר ממך אאל"ט), והרצון הזה ששוב תהיה לי זוגיות (מדברת כרגע רק על זוגיות, לאט לאט, לא הולכת לבחור מפיות עדיין), נובע מן הסתם מהרצון הגדול יותר להשתייך לתא משפחתי משלי.

אופק 3

New member
חחח גנובה ../images/Emo6.gif

אלק לא רצה עם הינומה לדייטים,
אני מגיע לבליינד-דייט, עם חליפה כיפה וטבעת, צריך עוד משהו?

זה מזכיר לי את הפרסומת המעולה של רשות הדואר

שהיא מגיעה לדייט לבושה בשמלת כלה ושואלת אותו לשמו כדי לכתוב על ההזמנות

אופק 3

New member
../images/Emo124.gif שוב מתחילה

אולי? ההיא מהפרסומת זאת מיצה שלנו?
בעצם לא אולי? בטוח!!

felka

New member
מעממת את צריכה פירגון דחוף

יותר יפה ???? ככה זה שלא מפרגנים קבועה .... הביטחון יורד

שמע, זו לא אשמתי ששמ"מי לא מלאה את תפקידה

בזמן, היא היתה צריכה לצפות את זה שתהיה תגובה כזו ומיד להתייצב בקריאות
"מיצה המ-א-ממת" זה לא חוסר ביטחון, זה פשוט עניין של הרגל.

למעלה