שאלה של זוגיות?

אופק 3

New member
שאלה של זוגיות?

האם חברה,או חבר לצורך העניין זה משהו שאנו חייבים? האם אנו לא יכולים בלי בת/בן זוג? האם חבר/ה זה לא מטרד במובן מסויים?

תראה..

לא חייבים. זה מאד קל לבד. לא לדווח לאף אחד. לא להתחשב באף אחד. לא להקדיש זמן לאף אחד- חוץ מעצמך האהוב. לעשות את מה שבא לך. לצאת מתי שבא לך, לחזור מתי שבא לך, אף אחד לא מתקשר כל 10 דקות, אף אחד לא בודק, אף אחד לא דואג...אף אחד לא מתגעגע, אף אחד לא מחכה... בטח שבן זוג זה מטרד. מה השאלה בכלל?...

אופק 3

New member
תראי..

כרגע אני בקשר "מוגבל" עם בחורה,כמה שבועות, וכולי מתלבט אם להציע לה חברות, האם אני בכלל רוצה להכנס לקשר כזה? כרגע מאוד נוח וטוב לי בלי חברה, מצד אחד זה כייף להיות אוהב ונאהב, ומצד שני זה כאב ראש גדול, בקיצור: קשה לי להחליט!

אולי אתה צריך קצת זמן

אולי אתה עדיין לא צריך את הכאב ראש הזה. לגיטימי לגמרי. אם לא בא לך - לא בא לך. מה זה קשר "מוגבל"? למה אתה חייב להפוך אותו למשהו רשמי? מה זה "להציע חברות"? נזכרתי בכיתה ו' והמשפט המנצח "רוצה להיות חברה שלי?" ...

אופק 3

New member
כן ג'מני..

חושב שאני לא מוכן כרגע לחברות רישמית! למרות שחשבתי על רעיון יצירתי במיוחד להציע לה חברות, בראש הכל מוכן,רק צריך לקבל החלטה, אה.. לא חושב שזה כמו בכיתה ו',זה כמו בכיתה ז',

רק שיר

New member
מוגבל??

לא מבינה מה זה להציע חברות מן הסתם אתה גבר בוגר, אז מה הענין?? אם אתה מרגיש מוגבל אל תציע לה דבר, כנראה שזה בהחלט לא זה! בהצלחה

רק שיר

New member
לא סתם

קוראים לפורום שלנו גרושים צעירים
אולי היה לו מסע אל העבר, הבזקון קטן כזה

אופק 3

New member
חחח שיר

עכשיו הרגת אותי, האמת ג'מני מוגבל (במוח!) הקשר ביניינו כרגע מוגבל! עכשיו הרגת אותי ,

רק שיר

New member
לא

אין לי שום אינדיקציה לגבי רמת הIQ דווקא דברתי על אינט' רגשית אם כבר. בטוחה שבתור גבר בוגר, תדע מה לעשות.
* מוגבל זה ענין שניתן לפתרון.

אופק 3

New member
אילניתתתת ../images/Emo123.gif

איזה סקס נטו?!? עדיין לא היינו יחד, עכשיו את מבינה מה הסיבה?? היא רוצה חברות עם מחוייבות כדי לזרום! למה למה להפוך אותי לשרליל למרות שעוד לא קבלתי ממנה כלום! למה סתם?

איך אפשר לצאת בהצהרות

קודם תכיר אותה ואולי תתאהב בה ואולי תרצה אותה הכול עניין של מה אתה מרגיש כלפיה

Rtitan

New member
תוכל להסביר לי את המשפט...

"למרות שעוד לא קבלתי ממנה כלום!"...? מה היא אמורה לתת לך? זוגיות, היא לא משהו שיש בו משני הצדדים במידה שווה? מה נתת אתה לה? סתם - משהו חרק לי במשפט הזה...

אופק 3

New member
תקשיב חמוד

אי אפשר,רק להעניק לבחורה בלי לקבל, ואני לא מתכוון לסקס, למרות שלפעמים זה חסר לי.. אני מדבר על דברים אחרים שבינו לבינה, והמבין יבין.. גם אני סבור שזה צריך להיות הדדי.. לך חורק המשפט האומלל הזה, לי חורק במקום אחר..(לא מגלה איפה) אחר-כך אילנית תגיד לי תתבגר!

tunalover

New member
למה חייבים "לצייד" את הקשר בהגדרה?

אנחנו דיברנו כחודש בטלפון מבלי להיפגש (בעל כורחנו) עכשיו אנחנו יוצאים כבר שבועיים ודברים "מתקדמים" בקצב מהיר יותר ממה שהיה לי אי פעם (כבר פגשתי את המשפחה באירוע משפחתי ומחוצה לו ואת הילדים שלו גם ואת הילד שלי הוא פגש) אבל הכיף כרגע זה תוך כדי אטרף ההתאהבות לגלות ולהכיר אחד את השני טוב יותר. לא אמרנו אך רמז משני הכיוונים הספיק למדי בנוגע ללא לצאת עם אחרים במגביל וזהו. תנו לעצמכם זמן להנות ולהכיר אחד את השני מבלי לחץ של לקבוע הגדרות וטריטוריות

Rtitan

New member
יכולים... כן.

רוצים?... תלוי בשלב בחיים. ברור שלבד זה הכי חופשי - אתה מגיע מתי שאתה רוצה, ישן היכן שאתה רוצה ועושה מה שבראש שלך... במיטה אתה ישן באלכסון, מתמתח כמה שאתה רוצה, השמיכה רק שלך ובלילה אתה יכול להרעיש עולמות. במקרר יש רק את מה שאתה אוהב, אתה מסדר את הבית כמו שאתה אוהב, הכל במקום שאתה מכיר ולא חייב כלום לאף אחד. כיף אמיתי... צודק. רק מה? באיזשהוא שלב, החופש הזה הופך לבדידות... אתה מחפש מישהו שאתה יקר לו, מישהו שיהיה שם איתך - בטוב וברע. בוא אספר לך משהו אישי: שני מקרים - ומקווה שתבין למה אני מתכוון: לפני שנתיים, חטפתי שפעת בחורף - כמו שכבר יצא לי לומר כאן - כשאני חולה, אני כמו חתול: מטפל בעצמי ולא צריך אף אחד. רק מה... הפעם, זו היתה חתיכת שפעת שהפילה אותי לקרשים. הייתי מחוסל - מת.
אני לא יודע מה בדיוק קרה, אבל כפי הנראה שבדרך למטבח להכין משהו חם, איבדתי את ההכרה ונפלתי במסדרון. חבר שהתקשר ולא עניתי לו לטלפון הגיע לבדוק מה איתי - ומצא אותי ככה. בית חולים, טיפול וחזרתי לעמוד על הרגליים... זה לחיות לבד א'. מקרה ב': מישהו באוניברסיטה חשב שאני לא רע בתחום שלי, המליצו עלי וקיבלחתי מלגת הצטיינות שאחד החוקרים הצעירים הטובים בישראל לשנת 2005... הפרס חולק בבית של שגריר בריטניה בישראל
הגעתי לבד, הייתי שם לבד, יצאתי משם לבד. כמה חודשים אחרי זה, הוזמנתי על ידי הגוף שנתן את הפרס לשאת נאום בטקס קבלת הפנים של השגריר החדש של ארה"ב בישראל... הגעתי לבד, הייתי שם לבד, יצאתי לבד... לא היה אף אחד באולם שיכולתי להביט בו, ולדעת שהוא שם איתי, גאה איתי ושמח איתי. הפעם - היתה חסרה לי מישהי יקרה לי, בת-זוג שאוהב הרבה יותר מאשר במקרה הקודם...
כעת - לשיפוטך - רק אתה יכול לענות לשאלה שלך.

NoaModiin

New member
בכל שלב בחיים

כדאי שיהיה מישהו שאפשר להישען עליו, מישהו שאפשר לקבל ממנו אנרגיות חיוביות, מישהו שאפשר להתגאות בפניו ולקבל כמה טפיחות על השכם...

felka

New member
אני גאה בך.... פעם הבאה תזמין ואני מגיע

לא צוחק.... אני לא חייב להיות ממין נקבה ו"חברה" או "בת זוג" שלך בשביל להיות שם לידך... זה היופי שבחברות ללא אינטימיות. אני קראתי כמה פעמים את מה שכתבת בשביל להבין איפה ההגדרה של החופש והגעתי למסכנה שאני לא מוצא אותה.... אז ככה חופש הוא לא יותר מאפשרות לעשות או לחשוב את/על מה שאתה רוצה בזמן שאתה רוצה. אנחנו נולדים חופשים לגמרי ואז אנחנו לעט לעט הופכים להיות מוגבלים וזה טבעי. למשל מחלה שאתה סיפרת היא הגבלה טבעית. אנחנו כל כך נלחמים על האפשרות שלפעמים שוכחים לממש אותה. רוב הדברים שאתה מתאר בהתחלה הם לא יותר מדברים שאתה יכול לממש גם בקשר מאוד הדוק. למשל אני חושב שלישון לפעמים לבד זה טוב מאוד. לראות טלויזיה לבד בחדר זה גם מצוין. זה לא פוסל חו"ח את הביחד... אני עד היום לא מצאתי אף דבר שעשיתי לבד ולא יכולתי לעשות ביחד (וBTW מה הקשר למקרר ידידי) יש אנשים שלוקחים את החופש בקשר למקסימום ומפתחים משפחה "פתוחה" שבה גם סקס לא מוגבל. אין קשר אין יותר מדי "התחייבויות" - נוסחה די פשוטה רק יש פה קטץ'... יש לנו התחייבויות גם בלי קשר. אנחנו פשוט נותנים לעצמינו הנחות בביצוע. אני למשל היום "מוגבל" הרבה יותר ממה שהייתי בקשר. יש רק סוג אחד של "הגבלה" בילתי ניתנת לפיתרון - ילדים. בן אדם שמחליט להוליד ילדים צריך להבין שאין דרך חזרה וזאת למעשה אחריות ומחויבות הכי גדולה שיש. ניקח למשל את הלימודים שלך - הם הגבלה מאוד גדולה ואני בטוח שלא פעם חשבת ברגעי משבר שאולי זאת לא הייתה החלטה הכי טובה להשקיע כל כך הרבה בלימודים ואחרי רגעים קשים שדברים מתחילים להסתדר מחשבות עוברות לאט לאט.

למעלה