שאלה של הרבה כסף.....

diskmen1

New member
שאלה של הרבה כסף.....

שמעתי מאיזה בחור שאם אתה חייל משוחרר אפשר לקבל מילגה מיוחדת ללימודים במכינה (לדוגמא בטכניון) והמלגה הזו לא (!) יורדת מפקדון הלימודים האישי. למישהו יש מושג אם באמת יש דבר כזה??
יש איזו שהיא דרך לקבל מלגות למכינה\לימודים לתואר ראשון ללא קשר לפקדון האישי(פיקדון הלימודים\עסק)??
תודה לכל העונים!

אורי-

New member
יש מילגות , תלוי בך

יש מלגות שמיועדות לכל מיני אוכלוסיות (יש גם מלגות בסגנון "יוצאי פולין" או משהו בסגנון , יש כאלה לזכר אנשים , יש כאלה ל"גאונים" - אינטרס של המוסד שתלמד שם , יש את פרוייקט פרח וכו') דובר גם על מלגה לחיילים משוחררים שמצבם הכלכלי מצדיק זאת. מלגה יכולה לנוע בין מאות ש"ח , ועד מימון מלא או כמעט מלא של שנה"ל. (בד"כ שולחים בקשות לכל מי שנותן מלגה שיכולה להתאים לך , כי מן הסתם לא כולם יענו לבקשתך) בהצלחה.

diskmen1

New member
אה, אני מכיר אותך........

אתה מפורום אופנועים, אתה הקצין מ 74 . אני מבין שיש הרבה סוגים של מילגות ,אני צריך משהו קונקרטי כי אני לא מבין בזה בכלל. תודה על התשובה בכל אופן אני אנסה בפורום סטודנטים. דרך אגב עדיין לא קניתי אופנוע (עברתי טסט לפני כמה חודשים) החברה הבטיחה לבכות כל יום אם אני אקנה. וגם יש בעיות כלכליות בלי סוף
אפור!

אורי-

New member
וואייי הפורום ננטש ? ? ?

כבר אין הודעות חדשות . . . נגמרו החיילים המשוחררים בישראל? כן , אני הקצין (במיל') שהיה בעברו ב74... בשבוע הבא , צבא ההגנה דואג שלא אשכח את זה ומזמין אותי ליום שכולו כיף וחוויות
סיור בימ"ח + סיור קו.

avital83

New member
קיים אתר שמרכז את כל המלגות...

...למיניהן- צריך רק לחפש אותו... בהצלחה

shar21

New member
אהלן כולם

קוראים לי שרון, ואני די חדשה פה. בקשר למלגה אז כן, אתה צודק המלגה ניתנת ע"י משרד הביטחון ויש עוד מילגה שניתנת ממשרד החינוך ושנייהם לא קשורים לפקדון .

למעלה