שאלה של הדיוטות.

thenewone

New member
הקואנטרו הוא לא על בסיס קוניאק

רק הגרנד מרנייה האדום (רוז'). אבל הוא נחשב לטריפל סק מאוד מאוד איכותי, והוא על בסיס תפוזי קירסאו אמיתיים ולא תמציות וחומרי טעם כמו הקירסאו הכחול והטריפל סק.

siete

New member
שאלה

משום מה זכרתי קוניאק. sorry. מה שמוזר שהלכתי לאתר של קוונטרו עכשיו, כי אין לי מושג מה זה תפוזי קירסאו (מה זה?) והם לא מזכירים ברנדי בשום מקום - רק אלכוהול נטרלי. (אולי פשוט לא מצאתי...). קוונטרו זה ליקר תפוזים מבוסס ברנדי (ברנדי מלשון - עשוי מענבים)? או שזה ברנדי תפוזים (על משקל ברנדי תפוחים)? (בכל מקרה קוונטרו הוא הטריפל-סק המקורי. ופעם טריפל-סק=קוונטרו. היום טריפל-סק יכול להיות כל מיני ליקרים.)

סניפטר

New member
היצרן של הקואנטרו הוא רמי מרטן

והליקר עשוי מאלכוהול איכותי ותפוזי קירסאו (תפוז קטן)

thenewone

New member
הוא אשר אמרתי

אלכוהול נקי ותפוזי קירסאו. רק הגרנד מרנייה עשוי מקוניאק, וזה מקוניאק רגיל לחלוטין, לא קלבדוס ולא משהו אחר, קוניאק ברמה ותפוזים שהושרו בו.

siete

New member
מוזר...

drinkboy.com, webtender וcocktaildb.com כולם אומרים על בסיס ברנדי.

Angel of Chaos

New member
really ?

בדיוק לפני יומיים בעבודה גיליתי עץ של תפוזים בלתי שימושיים לכאורה, כי הם היו בגודל של זיתים, ומישהו אמר לי שאפשר לעשות מהם ריבה, כמובן הדבר הראשון שעלה לי לראש זה אפשר לעשות מהם ליקר !!! נאמר לי שאלו תפוזים סיניים, היתכן שאלו הם התפוזים המדוברים ?

lao lao

New member
קוואטרו...

ההשרייה היא של קליפות תפוזים תפוזי קירסאו הם קטנים ומזכירים את התפוזים הסיניים בצורה שלהם

Angel of Chaos

New member
אופס (והרי התשובה)

לא קראתי את השרשור עד הסוף, אחרת לא הייתי שואל את השאלה ששאלתי למעלה. קניתי אתמול, טריפל סק של ברדינה, ועוד לא יצא לי לטעום אותו, אני מקווה שהוא שווה את ה12 שקל יותר מהשטוק.

lao lao

New member
הוא בהחלט יותר טוב...

בכלל הליקרים שלהם בסדר גמור יחסית למחיר...

Crazy_Bitch

New member
זה לא ממש נכון...

קואנטרו כמו הגראנד מריניה הוא בכלל לא טריפל סק. הטריפל סק מקור שמו יבש 3X, סק= יבש. כלומר- כמות הסוכר בו נמוכה יותר. הקואנטרו ובטח שהגראנד מרינייה, שניהם מתוקים יותר. הקשר היחיד הוא שכול ליקרים בטעם תפוזים...

siete

New member
את בטוחה שהם לא?

בהרבה מקומות כתוב שקוונטרו פחות מתוק מטריפל-סקים אחרים (לצערי לא טעמתי בעצמי טריפל-סק נקי מלבד קוונטרו). חוץ מזה אני עדיין חושבת שקוונטרו היתה החברה הראשונה שיצרה את הטריפל-סק. הם יצרו כל מני ליקרים, וקראו לליקר תפוזים שלהם טריפל סק - אבל מכיוון שהחלו לצוץ כל מיני חקיינים הם החליטו להוריד את השם "טריפל-סק" מהתווית ולהשתמש רק בשם החברה - קוונטרו. לא זוכרת איפה קראתי על עניין החקיינים... בwebtender אומרים שלמרות שבאמת הפרוש של sec הוא יבש כמו שאמרת, הכוונה ל3 זיקוקים. קרייזי, אם תוכלי לשלוח לינק או משהו, זה יעזור.

Orrza

New member
אלישבע, לא כל אתר הוא אמין ממש...

וזה בכלל לא זראה לי אתר רציני, אבל אולי אני סתם טועה... טריפל סק הוא ליקר תפוזים, קוונטרו הוא ליקר קליפות תפוזים והוא מאוד מאוד כבד (מבחינת סוכר) העניין שהקוואנטרו מתאפיין במרירות מסויימת בשל המרכיבים שלו, ולכן אולי הבלבול. מה שלא מובן לי זה למה "ליקר" או "קורדיאל" צריך שלושה זיקוקים?! יכול להיות שאני טועה כאן אבל מותר לי כי לא ישנתי כל הלילה... רק בריאות!

siete

New member
נכון, זה לא כדי "להוכיח" את טענתי

זה סתם שתציצו. אבל במקרה זה האתר שאני הכי מחזיקה ממנו
(למרות שיש שם כל מני דעות אישיות מוגזמות). אבל בהחלט יכול להיות שהוא טועה!

למעלה