שאלה של הגדרה

אני מתפלא עליך

זה ממש רחוק מהמציאות של כל הגדרה וכל אינטימיות שאנחנו מכירים מה הקשר של האורגזמה לענין ? אכלת סברינה והשארת את הדובדן בצלחת -לא תשמין ?

../images/Emo93.gif

עשור שלא אכלתי סברינה. עזוב נו
עשיתי ת'פדיחה שלי להיום - הנה מודה ועוזב ירוחם.

סקס -> פעילות מינית כלשהי

עם או בלי חדירה, באופן עצמי ועצמאי או עם משתתף נוסף אחד או יותר. מההגדרה הזאת (שלי), התשובה לשאלה האחרונה היא, כמובן, חיובית.

שאלה קשה...וכל אחד מגדיר אחרת

בתי משפט, ההלכה ועוד, לכל אחד הגדרה אחרת. זה רק מראה שהמציאות היא דבר מורכב, אנשים עוד יותר מורכבים, והגדרות זה דבר פשטני שחוטא ומפספס הרבה...

הזוייה

New member
להגדיר סקס

זה כמו להכניס דיאפרגמה בזווית 90 מעלות. סקס יכול להיות כביטוי מיני לזיון/משגל/חדירה אולטימטיבית המלווה ברגשות סוערים הגורמים לך לאבד חושים מתוך ידיעה שעשית זאת עם שאהבה נפשך או עם סתם פרגייה שמצאת אחרי ששאלה אותך אם "אתה בא לקפה". (כי סקס זה סבבה ועושה לך גוד טיים בנשמה כי הוא פורקן טוב לדחף רגעי וארוטי קרי- חרמנות). למרות שהמילה זיון היא האקט עצמו, שכך ההגדרה הזו לא טובה דיה. מצד שני, מכונית פורשה עם דוגמנית לצידה שגורמות לך לרייר סימן שזה סקסי, אז מה עדיף חצאית מיני או רק משהו מנטאלי? והאם חולצה עם כפתורים פתוחים שמציעה את מיטב חלקיה הטובים של הפרונט של העלמה נחשב לסקס כי אתה נורא חושק לדגום, לטעום ולגעת או שמא עם תחתונים או בלי תחתונים זהו סקס. יש המשתמשים בסקס לרכישת מעמד או יוקרה ויש כאלו שמתפייסים איתו במקום לומר סליחה. יש כאלו שיחושו ריקנות בסופו כשהוא הופך לגופני, רגשי ואינטימי ויש כאלו שרק ימלאו דרכו מצברים אם זה להביט באתרים נטופי עירום ותאווה שמפעילים את כל חושייך. ככל שגדלים בגיל המושג מקבל משמעות אחרת בגיל 17 הוא ייצר תאווה בגיל 30+ הוא מקבל תפנית אחרת (אלא אם כן מישהו נשאר חרמן-אכול בלוע לעד ולוקח את טיל החץ שלו שבין הרגליים ברצינות יתרה) מסקנה כל דבר שמדליק וגורם לעוררות מנטאלית, ורבלית, קוגניטיבית- סימן שהסקס במיטבו. סקס הוא פירוש סובייקטיבי, מה שיש בתחתונים- יש גם בעליונים (הקוגניציה) לסקס יש היבטים פילוסופים שונים, תקרא לו בכל הצורות והמספרים הוא בסופו של דבר יהיה החוויה האישית שלך.

למעלה