שאלה של הגדרה..

flatfoot

New member
שאלה של הגדרה..

באתרי טיולים אני רואה שמופיע המושג "טרקינג" ופעם "הייקינג" מישהו יכול להסביר מה ההבדל? תודה מראש.

jeshu

New member
אין הבדל ממש אבל ב"טרקינג" הם מתכוונים למסלולים ארוכים יותר.להסבר מוצלח יותר תפתח מילון אנגלי - עברי בערכים hiking ו-trekking .

sela v

New member
אני חושב שאין הבדל

ואלו מילים נרדפות. תנסה את האתר הזה http://dictionary.reference.com/ ותחפש את הגדרות המילה. אני אנסה לשאול גם כמה דוברי אנגלית לשמוע את תשובותיהם, אבל זה יהיה רק בעוד כשבוע, כי עכשיו בגלל החגים הנוצרים כולם בחופש.

אם כבר הגדרות

אני מתכנן טיול עם הרבה טרקים בניו זילנד. וניתקלתי לא פעם במושג "בולדר הופינג" אני לתומי תירגמתי את זה לקפיצות בין סלעים זה נשמע לי מפחיד...
מישהו מסוגל להבהיר את העניין? תודה רבה

sela v

New member
אם תביא משפט בשפת המקור

(אנגלית) יהיה לנו קל יותר להבין את ההקשר.

natyh

New member
למיטב הבנתי

הכונה לאיזור סלעי ותלול אותו יורדים בריצה וקפיצות מסלע לסלע יש תחרויות ריצה דאון היל כאלה בסדרות ההישרדות למיניהן . אין מה להתרגש וניתן לרדת לאט , מדובר באיזורים פראיים בהם הדרך נסחפת ע"י גשמים אך תמיד יש שבילים מטושטשים או גלעדים שמסמנים את הדרך . במקומות אלה מומלץ לא להסתובב לבד זהירות בירבורים : , תמיד להיעזר במקומיים לנווט לפי תוואי שטח , ולקבוע יעדי זמן ובירבור קשיחים מוגדרים אם לא מצאתי את המקום מסויים לפי סימנים מדוייקים אני חוזר לבקתה רפוחיה מקים אוהל וכולי . טיול כזה בתבונה מונע בירבור ועשוי להציל חיים לדוגמא חברים שאיבדו את החמר והציוד בשלג בהוארז ובמשך לילה שלם קפאו מקור בבגדים קצרים ולא האמינו שזה קרה להם . נתי

סאקרה

New member
טרקינג /הייקינג

אם לשפוט לפי סווג נעלי הליכה- הייקינג מוגדר כטיול הליכה,ללא ציוד לילה על הגב, בשטח בעל אופי נח. טרקינג כולל הליכה עם מטען ,לאורך יותר זמן ובתנאי שטח יותר קשים.

jeshu

New member
הגדרות של ישראלים.... שהרבה קשר לשפה האנגלית אין להן...

למעלה