שאלה של דקויות

lordsath

New member
שאלה של דקויות

היה לי ויכוח עם חבר לגבי האינטרפרציה של שמות הסרטים של "מלחמת הכוכבים": 1. בסרט "שובו של הג'דיי" האם הכוונה שהג'דיי חוזרים לשלטון או שמא אנאקין חוזר להיות ג'דיי? 2. בסרט "נקמת הס'ית" האם הכוונה לנקמתו של דארת סידיוס? או של אנאקין? מכיוון שאין טעם בתשובה סתומה, אני הייתי מעדיף נימוקים.

AceMagician

New member
תשובות

1-בקשר לשובו של הג'דיי, מדובר בריבוי משמעויות: גם חזרתו של מסדר הג'דיי לגלקסיה, גם חזרתו של אנאקין לצד הטוב של הכוח וגם הגעתו של לוק לרמה של אביר ג'דיי המסמל את המשמעות הראשונה בנוסף. 2-בקשר לנקמת הסית', פה לדעתי יש משמעות אחת, והיא כמובן הנקמה של מסדר הסית' במסדר הג'דיי עם גלות של 1000 שנה; אני לא רואה את הצורך של אנאקין לנקום במורה שלו... אולי הוא כועס עליו, והוא רוצה להתעלות עליו בכל, אבל אני לא רואה צורך של אנאקין לנקום באובי קנובי או במסדר הג'דיי.

AceMagician

New member
תשובות

1-בקשר לשובו של הג'דיי, מדובר בריבוי משמעויות: גם חזרתו של מסדר הג'דיי לגלקסיה, גם חזרתו של אנאקין לצד הטוב של הכוח וגם הגעתו של לוק לרמה של אביר ג'דיי המסמל את המשמעות הראשונה בנוסף. 2-בקשר לנקמת הסית', פה לדעתי יש משמעות אחת, והיא כמובן הנקמה של מסדר הסית' במסדר הג'דיי עם גלות של 1000 שנה; אני לא רואה את הצורך של אנאקין לנקום במורה שלו... אולי הוא כועס עליו, והוא רוצה להתעלות עליו בכל, אבל אני לא רואה צורך של אנאקין לנקום באובי קנובי או במסדר הג'דיי.

Rockamora

New member
זה כייף ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תשאל את דן................................. אוי דן.. הרבה זמן לא רבנו.. o_O

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo45.gif

למרות שמעולם לא יצא לי לשחק במשחק, ולפי מה שראיתי, משחק לא רע בכלל. עוד מעט מתחילה ההפקה של הסרט, בבימויו של פיטר ג'קסון. הוא שיחק במשחק הזה בזמן הצילומים של שרה"ט.

AceMagician

New member
הוא לא יהיה הבימאי

הוא יהיה המפיק בפועל. הוא אמר שהוא בחר בתפקיד הזה כי הוא רוצה להנות מעשיית הסרטים, אבל לא מהצד של העבודה הקשה.

Obi Dan Kenobi

New member
וואו, אתה באמת מעצבן.. ../images/Emo4.gif

אתה חייב לריב עם כל אחד בכל הזדמנות קיימת, הא? לך תמצא לעצמך חיים, משועמם..

Rockamora

New member
עא? oO

מי ניסה לריב עם משהו? מה? בגלל מה שכתבתי לגיא?
קוראים לזה ח-ו-ש -ה-ו-מ-ו-ר! מכירים את המושג?!

למעלה