שאלה של גבולות

שאלה של גבולות

לי ולבעלי מערכת יחסים טובה ומבוססת. העבודה שלו מאלצת אותו מדי פעם לטוס לחו"ל למקום אחד קבוע למספר ימים. בחודשים האחרונים הוא מצא לו שם ידידה שהוא רואה בה כחבר-גבר לכל דבר, אך עקב תרעומת מצידי ניתק את הקשר שאפילו טרם התחיל. השאלה שלי היא האם זה "בסדר/בריא/מקובל" שגבר נשוי, שמערכת היחסים בבית טובה (תקשורת טובה, מין טוב, אמון...) ימצא לו קשר עם בחורה. מציינת שהקשר יבוא לידי ביטוי בהתרועעות לא קבועה, לא בהכרח לבד עם הבחורה ולא בטלפונים שוטפים וכאלה. תודה מראש.

את שואלת כאן האם זה בסדר?

מה שחשוב זה האם עבורך ועבורו מה שקרה זה בסדר. מצד אחד גרמת לו להפסיק "קשר שאפילו טרם התחיל" (?) - איך הוא מתייחס לכך? מצד שני אותו "קשר שאפילו טרם התחיל" וכפי שאת מתארת אותו הינו קשר לא רומנטי בעליל, הפחיד אותך עד כדי כך שהצבת גבולות קשוחים מאד לבעלך (גבולות שממילא אינך יכולה לכפות בפועל). עכשיו תגידי את מה לטעמך בסדר/בריא/מקובל במה שקרה.

seeyou

New member
האם זה "בסדר/בריא/מקובל"-../images/Emo140.gif

זאת שאלת 3.000.000 !! למה? בגלל שכול שאלה שווה מיליון!! נתחיל מהסוף מקובל? במצבים דומים "מקובל" לפחות מהסרטים שהם חלון לחיים ולמציאות כאשר אתה רחוק מאוד מהבית אתה מרגיש בודד ולכן אתה מחפש "ידידה". במיוחד שאתה חוזר לאותו מקום נוצרת מגע ולא רק עין! בריא? באופן פילוסופי כול קשר מהסוג הזה זה יותר בריא מאשר קשר קרוב לבית! בסדר? זה תלוי בך בדרך כלל עם ילדים זה פועל כך...כאשר אומרים לילד לא...הוא דווקא ירצה...גבר זה בערך ילד מפותח... הצורך שלו נוצר בעוקבות סיבה...גם אם לדעתך " שמערכת היחסים בבית טובה (תקשורת טובה, מין טוב, אמון...) " את צריכה להיות דרוכה למצב-אבל לא לדרוך עליו! כול עוד את מרגישה טוב במערכת היחסים לזרום בביטחון. If a problem can be solved, there is no need to worry about it; If a problem can't be solved, there is no use to worry about it

meshi4

New member
לטעמי נהגת

בצורה נורמלית.אני מניחה שהוא שיתף אותך.והגבת כפי שהרגשת. או אולי הציפיה היתה שתגיבי כך?-כן.כן.מאוד חשוב שתהיה לך ידידה כי אתה נמצא רחוק מהבית. מילא אם לא היה משתף אותך.[בלאו הכי אין לך שליטה על מעשיו]לא היית מוטרדת ולא היתה תרעומת מצידך.

כן. הוא שיתף. לזכותו אומר שהוא

לא מסתיר כלום. באותה מידה, גם לו אין שליטה על מעשי כשהוא מחוץ לבית. אין פה רצון לשליטה, אלא להבנה. הוא רואה זאת כ"ראיתי בנאדם נחמד- אז למה לא". אז פה השאלה- למה לא? לאחר מחשבה נראה לי שזה מפריע לי כי היא יודעת שהוא נשוי- אז למה?? הוא לא היחיד (והנשוי לצורך העניין) שהיא יצרה איתו קשר וזה כשלעצמו נראה לי חצוף. הצורך שלו נבע מסיבה. נכון. בטח לידידות מסויימת. גם אני אוהבת נוכחות חברים בחיי. זה נורמלי לחלוטין לדעתי. אני לא חושבת שזה יגרר למגע ואפילו הוא אומר שאוי לה אם היא תנסה משהו, אבל בראש שלי- למה לתת לזה את מבחן המציאות? אני מאד מבולבלת

meshi4

New member
אם זה

נראה לך נורמלי לחלוטין.אז תני אמון עד הסוף.אבל התחושה היא שהנושא מציק לך.[אני הייתי מגיבה בדיוק כמוך] לגבי" החוצפה" של הבחורה -הידידה.שיוצרת קשר ידידותי עם נשואים.דעתי היא שכל קשר נוצר אך ורק כאשר שני הצדדים רוצים בכך לכן את מבולבלת כי את חוששת שזה יגרר מעבר לידידות.

לטעמי עשית שטות

במערכת החיים שלי הצעד שעשית לא נראה סביר. אנחנו חיים בצורה אחרת, לכל אחד מאיתנו ידידים וידידות ללא שום מגבלה.

michalnew

New member
זהירות!!!!!!!! אבל לא לעשות דבר!

גם אם בעלך חושב שזה רק לעניין חברתי, לא הוא ולא את יודעים איך זה יגמר. הרקע מאד מתאים לרומנטיקה מסוג אחר ואין לזה שום (אבל שום!) קשר למצב הזוגיות שלכם! מנסיון שנותי אני יכולה לומר לך שגם אם הקשר נפלא תמיד נימשך לאחרים בשלב זה או אחר בחיים. בעליואני מדברים על זה מדי פעם ואפילו "מתוודים" על הידלקות שלנו לאדם אחר. לא נפגעים בכלל כי ברור לשנינו שדברים כאלה עוברים לכולם בראש ודווקא הדיבור על כך מפחית מהעוצמה והמתח. אבל, אני לא חושבת שאתם במצב הזה ושאת תוכלי לקבל את זה, לא בשלב זה בחייך, מפאת גיל הצעיר. לכן, אולי העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לא לעשות עניין לא לדבר על זה אפילו, תני לו קצת להשתחרר. מכמה סיבות: ראשית, זה ממש לא ישנה דבר (אם הוא בעניין, לא מה שתאמר אשתו מעבר לים ישנה משהו). שנית, זה אפילו יגרום לו להמשך יותר להיא בבחינת מים גנובים. ובנוסף, את תבזבזי הרבה אנרגיות נפשיות בגללו. והאדישות שלך תלחיץ אותו והוא יפחד לאבד אותך

לא שאלה של גבולות

הבעיה שעוררת אינה בעיה של גבולות. לשאלתך האם זה בסדר/בריא/ מקובל שכאשר מערכת היחסים בבית טובה יחפש הגבר אשה בחוץ? בתשובה לדעתי: לא ולא משנה אם זו רק ידידה שנפגשים אתה מידי פעם. מותר לאדם שיהיו לו ידידות בתוך החברה, אבל גבר שיש לו אשה אוהבת והוא אוהב אותה לא יחפש לו ידידה בחוץ.

adam33

New member
שילוב מסוכן

בעל חכם " ידידה " בחול אישה נאיבית וטובת לב גיחות לחול למספר ימים ולבסוף...תזכרי תמיד את ההתחלה..

למעלה