שאלה של בורה

שאלה של בורה

מאיזה מידת הרחבה בערך אפשר לשים טאנל שניתן להשחיל דרכו עגיל 1.6 ומאיזו מידה עד שאפשר להשחיל עגיל 1.2? אם אני רוצה להשחיל בטאנל שלי עגיל 1.2 ושהוא יזוז בו קצת, אז צריך טאנל במידה 4 ככה? ועוד משהו, אם אני אוריד את הטאנל לחודשיים שלושה ההרחבה תיהרס (מדובר על הורדה אחרי תקופת ההחלמה) ואני אצטרך שוב להחזיר את ה1.6? ו... אם אני רוצה שהחור שלי יחזור למצבו הקודם וההתחלתי (1.6) אז אם אני אסיר את הטאנל לצמיתות, אז זה יקרה? (שוב, מדובר בטאנל של 4..)

N o k i

New member
קצת קשה לענות על זה...

1. ממ..אני מעריכה שטאנל של 4 יהיה טוב..למרות שגם ב3 לא צריכה להיות בעייה להעביר 1.2 מ"מ.. אבל זה מאוד תלוי בסוג התכשיט ובעוביו.. יש תכשיטים שמנצלים את כל השטח המורחב והם ממש דקים וחסרי שפה, ויש תכשיטים שהם אמנם במידה 4 אבל החור ממש קטן כי התכשיט עבה. מסובך?
בקיצור, תתייעצי עם פירסר במקום, כשתתחילי להרחיב. 2. אם תורידי את הטאנל לתקופה כה ארוכה רוב הסיכויים שהוא יצטמצם, אך כבר קרו מקרים מעולם שלאנשים לא הצמצם החור בשלמותו, אפילו שזו הייתה מידה קטנה..אז יש סיכון מסויים שצריכים לקחת בהרחבות. בכל אופן, אם החור יצטמצם, רוב הסיכויים שלא תהיה בעיה להשחיל לתוכו עגיל 1.6 מ"מ, כי הוא לא מצטמצם לחלוטין ונעלם (שוב, בד"כ. לא ניתן לדעת מה יהיה אצלך...כל גוף פועל אחרת).

MaddyD

New member
פעם הורדתי לשעתיים

שהתקלחתי ושניסיתי לשים חזרה זה הצטמצם משמעותית.

MaddyD

New member
נראה לך

רבע שעה מקסימום. אבל שכחתי מזה והלכתי ואז חזרתי הביתה וקלטתי חור באוזן וזה לא נכנס ממש. אבל בסוף הסתדרנו

לא חושבת...

זה נראה לי תלוי בגיל של החור, באיך הרחיבו אותו, במידת ההרחבה ובגיל של החור.

MaddyD

New member
כמו שמעלי אמרה

תלוי בגוף שלך, באיך שהרקמות שלך מסתדרות עם זה. במידה [עד חמש בערך אומרים שכמעט תמיד זה נסתם] ואם הרחבת נכון. [כמובן, שאין בטחון בדבריםכאלה, אז אם מרחיבים צריכים לדעת מראש שזה for life.]

למעלה