שאלה של בוקר

xtz30

New member
שאלה של בוקר

אז ככה יש לי מחשב בארהב שהייתי יכול להתחבר אליו בשבוע האחרון משום מה אני לא מצליח להתחבר אליו הוא גם לא עונה לי לפינג כשאני עושה tracert לכתובת אני רואה שאני מגיע לאיזה הופ בארהב ומשם נקטע מה שמוזר לי שכשביקשתי מחבר שעובד בחברה אחרת לפנגג את הכתובת הוא כן מצליח לקבל תשובה מהכתובת ואפילו מצליח להכנס לתצוגה של vnc עד עכשיו לא הבנתי איך זה קורא מי יכול להעיר את עיני תודה ויום טוב

Setup

New member
Routing problem

על פניו נשמע כמו בעיית ניתוב מהספק שלך אל המטרה. השווה trace ממך אל המטרה, ומהחבר אל המטרה - ותראה איפה הבעיה.

טופי

New member
www.traceroute.cor

כאן תוכל להשוות אותם בלי להיעזר בחבר יותר מדי.

xtz30

New member
הכל טוב ויפה אבל.....????

לפני זמן מה יכולתי להתחבר לשם אני נופל בארהב באיזה מקום מה זה קשור לספק שלי ???? הכוונה שהנפילה לא נופלת בארץ אלה בארהב מי יכול לחשוב למה זה קורה?

פוֹלי

New member
אולי תעשה מה שהציעו לך?

ככה תגלה איפה בדיוק אתה נופל. ולא פעם כבר נתקלנו בבעיות של הגעה של ה- ISP מהארץ לחו"ל, אז כן - בדיקה כזו יכולה להועיל.

xtz30

New member
גילית איפה אני נופל בין ניו יורק ל.

בין ניו יורק לפילדלפיה מה עכשיו?

פשוש

New member
ואולי הספק שלך זה נטוויז'ן?

יש להם בעיה חמורה של Routing ושל DNS ביום וחצי האחרונים, לטענתם בגלל שחסמו אותם אצל ISP רבים בעולם בשוגג. תבדוק את זה - גם אם אתה מחובר דרך ISP אחר, יתכן וגם הוא חווה את אותן הבעיות.

xtz30

New member
נכון נכון נכון עזרתם לי מאוד

המון תודה מוזר אבל נטויז'ן נחסמו אצל ספקים בארהב קטע מוזר ולא ברור מה גם שהם לא ממש עובדים אני מנסה לדבר איתם בטלפון ואין תשובה בכל מקרה התקלה נפתרה תודה לכולם על תשמות הלב

למעלה