שאלה של ארוחת בוקר

ה ד ס א

New member
שאלה של ארוחת בוקר

האם מישהו/יא שמע על ארוחת בוקר לשבת שבה יש ביצים קשות ותפ"א- מבושלים -אפויים כל הלילה כמו חמין?? (בלי כל שאר המרכיבים של חמין :שעועית וכד'). אם יש כזה דבר אשמח לקבל מתכון. תודה.

אולי התכוונו לסביח?

כמו שאת יודעת בארוחת הבוקר - סביח שמים כמה דברים - חצילים מטוגנים תפו"א מבושל ביצים קשות (לא חובה לבשל כל הלילה) פלפל חריף ירוק מטוגן עגבניה מטוגנת - לחתוך לפרוסות ניתן לטגן גם טבעות קישואים כל הטיגון נעשה בשמן עמוק מגישים לשולחן עם לימון כבוש ועוד כמה סלטים ובסלסלה לחמניות פריקסה

ה ד ס א

New member
../images/Emo24.gifתודה שוש

אבל התכוונתי למשהו אחר כמעט בטעם של חמין-יתכן ואלו חלק ממרכיבי הסביח(תפוח אדמה וביצה שהייתה בתנור)-אנסה לאלתר ואם יצא טוב אכתוב פה מה עשיתי...

ה ד ס א

New member
../images/Emo124.gifשוש-יצא משהו משהו

אין לי מצלמה אבל בינכה בצילום אי אפשר להעביר את הריח והטעם.. מה שהכנתי הולך כך: בתחתית הסיר- שום כתוש, א. מרק, חוויג', פפריקה ורסק. את כל זה לטגן קצת ולהוסיף מים. להכניס ביצים+תפ"א קלופים ולבשל כחצי שעה. להכניס לתנור כמו חמין לכל הלילה..בבוקר אפשר להתמוגג עם תוספות כמו חציל מטוגן, סלט וכו'... שבת שלום

ה ד ס א ברוכה הנמצאת../images/Emo140.gifדעי לך

שכן ועוד איך כן אפשר להעביר את הריח והטעם אני כבר מריחה ותיכף לוקחת לך ביס יאמיייי אחלה רעיון תודה על השיתוף והתיאור המעורר תאבון ושאלה קטנה את הבייצים לא קילפת נכון? שבת שלום

ה ד ס א

New member
../images/Emo51.gifנכון, לא קילפתי

הילדים כבר בקשו "כזו ארוחה כל שבת".

צודקים אני גם אנסה להכין כזו ארוחה

ומה שבעצם נשאר זה רק לטגן את החצילים ולהוסיף עמבה פיתות חמות מיפו וזהו זהו אני אנסה בהקדם תודה אני אומרת לך זה רעיון מעולה הכל בסיר אחד תודה שתהייה לכם שבת יפה וטעימה

למעלה