שאלה של אם מודאגת:

שאלה של אם מודאגת:

אני אמא ל-3 ילדים קטנים הגדלים איתי ועם זוגתי לחיים. ברוח הימים והתקופה נולדה אצלי חרדה לגורלם, באם יקרה לי משהו. (פיגוע, תאונת-דרכים...). הייתי רוצה שזוגתי תוכל לאמץ אותם, כדי שלא יורחקו מביתם ומחייהם הרגילים, ומהאשה השניה שהם אוהבים. והשאלות: 1. מה דעתכם על חוק שיאפשר אימוץ הומולסבי? (כלומר אימוץ ילדים של לסביות/הומוסקסואלים ע"י בני זוגם? 2. מה דעתכם על נישואין אזרחיים לבני זוג הומוסקסואליים/לסביות ? תודה על כל תשובה.

<זה=זו>...ואם חיפשת דעה ולא קישור..

אז אני מאוד בעד, חיה ותן לחיות. יש משפחות "נורמליות" לפי הסטנדרטים אך עם אב מכה, או אם מתעללת וכו´. וזו נחשבת על פי כללי הדת למשפחה נורמלית, כך שאני בעד שכל אחד יחיה איך שהוא רוצה, העיקר שלא לפגוע במרחב המחיה והחופש של האחר, ובמקרה הזה, של הילדים.

גלי®

New member
תותי , משניה לשניה אני מעריכה אותך

יותר !

qazqaz

New member
חזקי ואמצי!! אני איתך ובעד החוקים!!

אשר לדאגתך - למיטב ידיעתי, הדבר עדיין לא עמד למבחן בארץ, ולכן אין לדעת. על פניו נראה שתהיה מלחמה לא קלה, אם וכאשר, ויהא על זוגתך להוכיח כי אכן חילקתן את חייכן יחדיו - לרבות משק בית משותף, חשבון בנק וכיוצ"ב. כדאי גם להוסיף אותה כמוטבת בביטוח החיים שלך (ואם אין לך עדיין - כאמא ל-3 ילדים, את צריכה שיהיה לך). אני בהחלט בעד חוקים מתירנים, ליברליים ומתאימים לזמננו ולרוח התקופה בכל הנוגע לחיי הפרט, ובמיוחד לגבי מוסד המשפחה. אני וזוגתי, למשל, נינשא בקפריסין - כיון שאיננו מוכנים שאיזה פינגווין עם מכשיר-קשר על הראש (קרי כיפה) ישביע אותי שלשוני תידבק לחיכי (אמא´לה...) אם אשכח את ירושלים (שאני לא סובל, פיכסה של עיר), וישקול את זוגתי בכך וכך ח"י שקלים, ועוד כהנה וכהנה מנהגי אלילים קדמונים שכולנו מכירים ויודעים. אנו נינשא, אגב, רק בשל העובדה המעיקה כי כדי לקבל זכאות למשכנתא עליך להיות רשום כנשוי במשרד הפנים, ונעשה זאת כאשר נעמוד לפני קנית בית. בקיצור - ליבי ליבי אליכן, ומאחל לשתיכן רק בריאות ואריכות ימים, ואשר לממסד - אז, כמו שאומרים, FUCK THE SYSTEM

גלי®

New member
ובאותה הרוח , qazqaz יקירי , נא לא

לשכוח להחתים את זוגתך על החוזה הזה ...
שיהיה במזל !

ואם כבר, אז הנה איחוד של 2 נושאים

שלום חנוך + חתונות = "... כן האנשים האלה, שמתחתנים כל פעם כמוני וכמוך, טפשים מטופשים בשביל ללדת ילד מקלקלים ת´טעם מאבדים ת´רגש וקצת מחשבה חופשית. ..כך חשבתי..כן, כן, כן, כך חשבתי." (המביא דברים בשם אומרם שלום חנוך, טיול ליפו)

anat30g

New member
צוואה

ביחס לשאלה מספר 1 - אני לא יודעת האם בחיים יאפשרו אימוץ שכזה - אבל במידה וקורה משהו ויש צוואה שממנה אדם מסויים (אפילו לא קרוב משפחה) להיות אפוטרופוס לילדים - סביר להניח שבית המשפט יקבל זאת (אם לא תהיה התנגדות של בני משפחה של הילדים שירצו לגדלם בעצמם).

למעלה